Kendisi gelmeden mesajı geldi

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, 26 Mayıs'ta Çorum'da yapacağı miting öncesi teşkilatları aracılığıyla Çorumlular'a bazı vaadlerde bulundu

23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:24
Kendisi gelmeden mesajı geldi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü Çorum’da düzenleyeceği mitingten önce mesajını gönderdi.

İyi Parti Basın Yayın Sorumlusu Yeliz Koray’ın katılımıyla parti binasında yapılan toplantıda, yaklaşan seçimlerin yanı sıra Meral Akşener’in Çorum mitingi değerlendirildi.

İyi Parti’den yapılan yazılı açıklamada ise, Genel Başkan Akşener Çorum’a gelmeden mesajı verildi.

Akşener, Çorumlular’a hitap ettiği mesajında, başta havaalanı olmak üzere demiryolu ve hızlı tren problemini çözeceğini vaat ederken, kentin üvey evlat muamelesi gördüğünü savunuyor, bir de şeker fabrikasını geri alma sözü veriyor.

Çiftçilere vaatlerle mesajını tamamlayan Akşener, Çorum’da tarım ve hayvancılık sorunu yaşandığını savunarak, mazot ve gübre yükünü kaldırıp çiftçiyi borçlarından kurtaracaklarını iddia ediyor.

Son Güncelleme: 24.05.2018 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hattuşa 2018-05-23 23:53:23

Ya Salim Uslu, Çorum’a havaalanı dedik, duymazdan geldin, şimdi birinci vaat oldu, yapılacak, Yozgat’a yapıldığı gibi.

Avatar
Vatandaş 2018-05-23 17:01:11

Sen önce adaylıktan geri çekilen elamanlarını ikna et. Bu Çorum dan oy çıkmaz size..

banner165