Kent Konseyi AK Parti ve CHP’de

Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile Kent Konseyi yürütme...

03 Şubat 2015 Salı 19:14
 Kent Konseyi AK Parti ve CHP’de


Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri Ayhan Boyraz, Halil İbrahim Aşgın, Osman Yüztgenç, Mustafa Hekim, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Burak Köse, Kadın Meclisi Başkanı Şaheste Uçar ve Nuran Hakyemez’in de katıldığı ekip ilk olarak AK Parti’yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, konseyin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çorum’daki bütün STK’ları kapsayan bir yapı olduklarını vurgulayan Candan, “Siyasi partiler bizim doğal üyemiz. AK Parti 13 yıldır bu ülkeyi yöneten bir parti. Bu yüzden yükünüzün daha ağır olduğunu, bunun sorumluluğunun ağır olduğunu biliyoruz ve yapılan çalışmaları takdir ediyoruz. Kent Konseyi olarak şehrin bütün siyasi partileri ve STK’ları ile iletişim içinde olmaya özen gösteriyoruz. Yapacağımız çalışmalarla ilgili desteklerinizi bekliyoruz. Toplumun bütün kesimlerine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Hemşehricilik duygusunu geliştiren çalışmalarla ilimizdeki sosyal hayatı daha da canlı kılmak istiyoruz.” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, yoğun bir tempoyla Çorum için daha fazla hizmet etmek şuuruyla çalıştıklarını söyledi. Kent Konseyinin yaptığı faaliyetlerin Çorum’daki birlik ve beraberliğe katkı sağladığının altını çizen Bekiroğlu, “Bu tür kuruluşlarımızda yapılan etkinlikler şehrimize renk katıyor. Biz AK Parti olarak Kent Konseyimizin faaliyetlerine, elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Özellikle gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmemesi için yapılan çalışmalar hem şehrimize hem de gençlerimize güzel hizmetler sağlayacaktır.” dedi.


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç da yaptığı konuşmada, Kent Konseyi’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade etti.


CHP’ye ziyaret


Kent Konseyi yöneticileri daha sonra CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek burada İl Başkanı Gürsel Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Dudu Sır ve yönetim kurulu üyesi İsmail Arık ile görüştü.


CHP’nin Kent Konseyinin doğal üyesi olduğunu hatırlatan Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, İl Başkanlığı görevine yeni atanan Gürsel Yıldırım’a da yeni görevinde başarılar diledi. Candan, “Toplumsal barışı önemsiyoruz. CHP’nin bu konuda katkılarını her zaman bekliyoruz. Farklılıklar üzerinden ve ayrılıklar üzerinden değil ortak noktalarımız üzerinden hareket etmeliyiz. Değerli görüşlerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz” dedi.


CHP İl Başkanı Gürsel Tekin de yaptığı konuşmada kent konseyinin yapmış olduğu faaliyetleri önemsediklerini belirtti. “Hemşehrilerimizi mutlu edecek çalışmalara elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Şehrimizin gelişmesi ve hemşehrilik bilincinin oluşması bunlar çok güzel şeyler” diyen Gürsel Yıldırım, “İyi ki varsınız. Bu topraklarda paylaşamayacağımız hiçbir şey yok. Bu amaca hizmet eden çalışmalara her zaman destek vermek isteriz.” diye konuştu.



Son Güncelleme: 03.02.2015 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.