Kent Meydanı için ‘ucube’ yorumu

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, yerel basının temsilcileri ile buluştu, Kent Meydanı için 'ucube' dedi.

31 Ocak 2019 Perşembe 10:49
Kent Meydanı için ‘ucube’ yorumu

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, yerel basının temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ile bazı parti yöneticilerinin hazır bulunduğu program, Eşref Hoca Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kafe-restoranda gerçekleştirildi.

MHP adayı Şahin, Çorum’un gerçek anlamda kültür merkezlerine ihtiyacı olduğunu belirterek, kenti kültür merkezi haline getirecekleri sözünü verdi.

Kültür ve sanata gerek belediye gerekse dışardan kaynakla katkı sağlayacaklarını belirten Şahin, Kent Meydanı’nı ‘ucube’ olarak tanımladı. Şahin, “mevcut yönetim yıkalım, beton atalım dedi, galiba” diye konuştu.

Son Güncelleme: 31.01.2019 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorum 2019-01-31 12:02:33

Niye zamanında muhalefet müdahale etmiyor yazık değilmi milletin parasına, hani meydanın altı komple oto park üstü düz olacaktı ne oldu oraya 2 şer kat dükkan yapıldı kim hesabını verecek tutanda yok, eski kültür sitesinin altı komple oto park üstü yeşillik olacaktı kocaman demir direkler dikildi, kiralanan dükkanlardan kira alınmamış kim hesabını verecek yazık değilmi çoruma gelecek nesillere iyi bir eser bırakmıyoruz. Bu sözüm çorumu yönetenlere bu sözüm muhalefete muhalefetlik yapmadınız, çorumun her tarafını beton yaptınız, kentpark girişini beton, bosna parkını beton yaptınız

Avatar
Haklı 2019-01-31 20:52:29

Doğru demiş sıfır mimari kim çizdi pu projeyi çok merak ediyorum !!