Kılıçdaroğlu Çorum'a söz verdi

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum'un sorunlarının çözümüne destek sözü verdi.

09 Temmuz 2020 Perşembe 13:49
Kılıçdaroğlu Çorum'a söz verdi

Çorum CHP heyeti Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Çorum'un sorunlarının çözümüne destek sözü verdi.

Yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl ve İlçe Örgütleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları, bazı belediye başkanları ve bürokratları ziyaret etti.
CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İlçe Başkanları ve İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara ziyareti düzenleyerek partinin üst düzey yetkilileri ile görüştü.
CHP Çorum heyeti; Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları; Oğuz Kaan Salıcı, Bülent Kuşoğlu, Orhan Sarıbal ve Tuncay Özkan, Genel Başkan Başdanışmanı Çorumlu hemşehrimiz Kenan Nuhut ile CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’yi ziyaret etti.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir süre görüşerek parti çalışmaları hakkında bilgi veren Tahtasız, Tokgöz ve ilçe başkanları, Çorum’un ilçeleriyle birlikte genel sorun ve taleplerini iletme imkanı buldu.
Ziyaret sırasında 25-26 Temmuz’da yapılacak olan kurultayla ilgili görüş alışverişinde bulunularak genel değerlendirme yapıldı.
Kılıçdaroğlu, Çorum heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanı Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Tokgöz ve diğer parti yöneticilerine teşekkür etti.


Çorum halkının sorunlarının çözümü ve taleplerinin karşılanması için gereken desteği vereceklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, tüm Çorumlulara selamlarını gönderdi.
Çorum heyeti daha sonra Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Bülent Kuşoğlu, Orhan Sarıbal, Tuncay Özkan, Genel Başkan Başdanışmanı Çorumlu hemşehrimiz Kenan Nuhut ile Çorum Milletvekili Tufan Köse’yi ziyaret etti. 
Ziyaretler samimi bir ortamda gerçekleşirken, Çorum adına oldukça verimli görüşmeler yapıldı.


 

Son Güncelleme: 09.07.2020 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbetçi 2020-07-10 11:06:42

Bu CHP'liler çok tuhaf kardeşim, Deniz Baykala kadın gönderip videoya çekip, rezil edip istifa ettirdiler, sonra bu kılıçdaroğlunu getirdiler ve tam gaz devam, bide Reise laf atarlar, ulen Reis arnının akı ile kazanıyor 20 senedir. Demekki CHP zihniyeti buymuş, her an tuzak kurulur koltuğun elinden alınabilirmiş, yazıklar olsun böyle partiye ve bu partiye oy verenlere.

Avatar
Ahmet Talha 2020-07-09 14:26:14

KENAN NOHUT BİR LİMAN BULAMADI Kİ SĞINSIN

Avatar
Yasemin 2020-07-10 13:54:36

80 yılda eserleri, heykel YALAN algı eleştiri.

Avatar
YaseminNur Cemal 2020-07-10 14:00:19

chp burayı da mı susuz,pislik içerisinde bırakmaya ant içti.

Avatar
hasan 2020-07-12 15:39:29

aman siz bişey yapmayın istemiyoruz.

Avatar
Çorumlu seçmen 2020-07-10 13:45:26

Havaalanı sözü mü?
İktdar yapmıyor ki muhalefet nasıl yapsın?

Avatar
Çorumlu 2020-07-11 16:25:00

Kemal bey gerçi Çorum mitinginde havaalanı yapacağız dedi, Binali de geldi Merzifon burnunuz dibinde dedi. Kese yol dedi, ne gerek Çorum'a dedi, seçimi kaybetti.

banner165