Kılıçdaroğlu’ndan sıcak karşılama

CHP Çorum heyeti, Ankara’da partilerinin haftalık grup toplantısına katıldı.

22 Haziran 2022 Çarşamba 13:37
Kılıçdaroğlu’ndan sıcak karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum heyeti, Ankara’da partilerinin haftalık grup toplantısına katıldı.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerinden oluşan heyet, Çorum Milletvekili Tufan Köse ile birlikte grup toplantısına katıldıktan sonra, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret etti.
İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Milletvekili Tufan Köse ve meclis üyelerini oldukça sıcak karşılayan Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çorum’da parti çalışmaları hakkında bilgi alarak, gündemi değerlendirdi.

İl Başkanı Mehmet Tahtasız, yakın ve sıcak ilgisi nedeniyle Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederek, partinin ilk seçimlerde iktidara gelmesi için yoğun bir çalışma temposu içerisinde mücadeleye devam ettiklerini, halkın tek umudu haline gelen CHP’ye yeni üye kayıtlarının sürdüğünü kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165