Kırat yeniden şahlanıyor

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcıları Çorum'un Sungurlu ilçesinde mola verdi. Kıratın yeniden şahlandığı belirtildi.

05 Haziran 2021 Cumartesi 10:41
Kırat yeniden şahlanıyor

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Uyanık ve Adnan Turfan, Tokat’a giderken Çorum’un Sungurlu ilçesinde mola verdi.
Sungurlu Gazetesi’nin haberine göre; Demokrat Parti Sungurlu İlçe Başkanı Erol Güleryüz, Evci eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıyüce ve eski İlçe Başkanı Cemal İpek, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Uyanık ve Adnan Turfan ile bir araya geldi.
Demokrat Parti Sungurlu İlçe Başkanı Erol Güleryüz, yaptığı açıklamada “Kırat şahlanmaya hazırlanıyor. DP bu ülkenin çimentosudur. Geçmişte ülkemize ve büyük Türk milletine hizmet vermekten gurur duyan DP, AP, DYP ve Anavatan Partisi (ANAP) birleşmesiyle Demokrat Parti ismini alan partimiz ilçelerde yoğun bir hazırlık çalışmaları yaparak ülke yönetiminde misyonunu yeniden üstlenmesi için hazırlıklarına hızla devam etmektedir.”dedi.

Son Güncelleme: 05.06.2021 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2021-06-05 14:32:34

hadi diyelim kırat şahlandı ya siz?

Avatar
Kemal durdu 2021-06-05 17:55:31

Yavaşssssss. 4 kisiynen at sahlanir mi.

Avatar
Vatandaş 2021-06-06 12:21:50

Fazla şahlanmayın ayaklarınız yerden kesilir uçarsınız yoksa

banner165