Kırşehir’in adaylarını Ceylan açıkladı

K Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Kırşehir'in merkez ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

12 Ocak 2019 Cumartesi 20:28
Kırşehir’in adaylarını Ceylan açıkladı

AK Parti Kırşehir Teşkilatı, belde ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Tanıtım programına AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan da katıldı.
Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Bahçeci, Kırşehir Milletvekili Mustafa ve Ankara Milletvekili Hacı Turan, iyi dileklerini kalabalığa iletti.

Programa ilçe ve belde adaylarını açıklamak üzere katılan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti'nin her bir ferdinin gece gündüz seçimler için çalışacağını ve zafere ulaşacaklarını söyledi. Ceylan, şunları kaydetti:

"Kadın ve gençlik teşkilatlarımız bizim ulaşamadığımız yerlere ulaşmada, ziyaret edemediğimiz noktalara gitmekte önemli görev alıyorlar. Kadınlarımız ev ziyaretleri gençlerimiz ise gençlik buluşmaları ve toplantıları ile farklı farklı gruplara ulaşacaklardır. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde her bir partilimiz gece gündüz demeden, zaman gözetmeden çalışmalıdır. Bu yolda azim, gayret ve samimiyetle hareket etmeliyiz. AK Parti'nin hizmet aşkına yakışır bir şekilde kimseyi kırmadan, darılmadan çalışmalıyız.”

Kırşehir’in ilçeleri Akpınar'da Mustafa Karahan, Akçakent'te Yılmaz Kılıç, Boztepe'de Ramazan Aydın, Çiçekdağı'nda Hasan Hakanoğlu, Mucur'da Atılgan Yılmaz, Kaman'da Necati Çolak, beldelerde ise Köseli'de Ümüt Köse, Kurancılı'da Adem Bıcakcı ve Özbağ'da Nazmi Ay, belediye başkanlıklarına aday olarak gösterildi.

Öte yandan Milletvekili Ceylan, aday tanıtım programı öncesinde Kırşehir Valisi hemşehrimiz İbrahim Akın, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve parti teşkilatını ziyaret etti.

İHA

Son Güncelleme: 12.01.2019 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2019-01-14 08:53:46

Kırşehirde bile ne kadar güzel bir kongre,toplantı, kültür salonu varmış. Çoruma ne zaman yapılır acaba?

Avatar
İskilip 2019-01-12 21:45:05

Tosya İskilip duble yol yapımını başlanması yönünde MÜJDE MÜJDE BEKLİYORUZ.
Bu yol ile ilgili HABER HAREKET GELİŞME varmıdır.Yoksa maliyeti yüksek?