Kıyıklık’tan  veda mesajı

AK Parti İstanbul eski Milletvekili hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık, bir veda mesajı yayınladı.

25 Haziran 2018 Pazartesi 14:36
Kıyıklık’tan  veda mesajı

AK Parti İstanbul eski Milletvekili hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık, 24 Haziran seçimlerinin tamamlanmasının ardından bir veda mesajı yayınladı.

Kıyıklık, sosyal medya hesabı Twitter’dan duyurduğu mesajında, bugüne kadar bulunduğu görevleri hatırlatarak ‘Durmak yok yola devam’ dedi.

İşte Kıyıklı’ın o mesajı; “15 yıl Bağcılar Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra, 23., 24., 25. ve 26. Dönem’de de 11 yıl süreyle İstanbul Milletvekili olarak görev yaptım.

Siyaset hayatım boyunca, Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Genel Merkez’imize, İl ve İlçe Teşkilatlarımıza ve İstanbullu hemşehrilerime, bana gösterdikleri itimad için çok teşekkür ediyorum. İtimada lâyık olmaya çalıştım.

Siyâseti; ‘Halka ve Hakk’a Hizmet’ vesilesi olarak gördüm ve Dâvâ’mı derd edindim. “Dünyada insanlara,’Âhiret’te de Hakk’a hesap verme şuuru, siyasetçinin düstûru olmalıdır.” diye inandım ve bu prensibi -siyâsî hayâtım boyunca uygulamaya çalıştım.

Teşkilat mensuplarından ve Vekil arkadaşlarımdan ve halkımdan kalplerini kırdıysam, haklarını helal etmelerini diliyorum. Ben de hakkımı herkese helal ediyorum.

AK Parti ülkemizin geleceğidir ve hâlâ Milletimizin ümididir. ‘Durmak yok yola devam!’ Allah’a emanet olun.”

Son Güncelleme: 28.06.2018 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2018-06-26 11:06:17

bizim orda parkı var.sağolsun gidip çardakta çay içiyoruz.