‘Kobani bahanesiyle ülke tahrip ediliyor’

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, bayram nedeniyle birçok ilçe ve köy ziyaretlerinde bulundu.

11 Ekim 2014 Cumartesi 10:58
 ‘Kobani bahanesiyle ülke tahrip ediliyor’


CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, bayram nedeniyle birçok ilçe ve köy ziyaretlerinde bulundu.


Osmancık, İskilip, Bayat, Alaca, Sungurlu, Uğurludağ ilçeleri ile bazı köylerini gezen Köse, parti yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşıp, sohbet etti.


Köse, vatandaşlarla sohbetinde şöyle konuştu; “Bayramlar, Müslüman alemi ve Türk milleti açısından gönül kırgınlıklarının, hasretliklerin giderilmesinde önemli günler. Bizler de bu mutlu günlerde insanlarımızın mutluluğuna ortak olmak için üzerimize düşen görevi canla başla yerine getirmeye çalışıp, yetişebildiğimiz kadarıyla yanlarında olmaya çalışıyoruz. Benim için iyi ve kötü günlerde insanlarımızla bir arada olmak önemlidir, mutluluk vericidir. Ben ne kadar çok gönül alırsam içim o kadar mutluluk ve huzur doluyor. Ağaç dallarıyla bir bütündür. Biz hepimiz birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde mutlu olmanın mücadelesini veren bir toplumuz. Fakat son zamanlarda birlik beraberliğimize kast eden, ülkemize nifak tohumları ekmeye çalışan mihrak güçlerin derin komploları ile karşı karşıyayız. Allah herkesin yardımcısı olsun. Fakat öyle bir zamandayız ki IŞİD denen nalet bir terör örgütü sanki Ortadoğu'yu esir almış durumda! Dün ve önceki günlerde de çeşitli illerde meydana gelen yakma, yıkma, yağma olaylarını yapanları şiddetle, nefretle kınıyorum! Bu tür olayların bu hale gelmesinde parmağı olanları da şiddetle, nefretle kınıyorum! İnşallah bu güzel cennet vatanımız ve insanlarımız en kısa zamanda huzura, refaha, barışa kavuşur.


Bildiğimiz, duyduğumuz, gördüğümüz kadarıyla şu an Ortadoğu’da çok vahim durumlarla karşı karşıyayız! BOP projelerinin ayaklarından olan IŞİD planı bugün bazı karanlık mihrak güçlerin planı doğrultusunda tehlikeli boyuta gelmiş olup, birçok ülkenin ve ülkemizin güvenliğini tehdit ediyor. Şu anda bu oluşumu finanse edip, kurup yöneten güçleri de IŞİD hedef almıştır zaten. Kelle keserek, insanların canına, malına, namusuna kast ederek, dini kullanarak katliamlar yapmaktadır. Bunu fırsat bilip, bahane eden terör örgütü PKK da Kobani’yi bahane ederek ülkemizde ciddi tahribatlara yol açan eylemlere yasa dışı yollara başvurmuşturlar. Bu tür illegal olayları yapan, yaratan, kışkırtanları kınıyorum.


Şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yani bu güzel mutlu mübarek günde karamsar olmak istemiyorum. Vatandaşlarımızı da bu mutlu günde karamsarlığa sokmak istemiyorum. Bütün milletimizin Allah yardımcısı olsun. Milletimizin, şehit ailelerimizin başı sağ olsun. Allah kalanlarına sağlık, sıhhat, uzun ömürler versin."




Son Güncelleme: 11.10.2014 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.