Koçak’tan seçim ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Murat Koçak, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

17 Mart 2015 Salı 12:23
 Koçak’tan seçim ziyareti


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Murat Koçak, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.


İlk olarak Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’i ziyaret etti. Daha sonra MÜSİAD Şube Başkanı Mücahit Ahmet Köksal, Ensar Vakfı Şube Başkanı Halil İbrahim Aşkın, Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatci ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret eden Murat Koçak, kurum temsilcileri ile Çorum ortak paydasında çeşitli görüşmeler yaptı. AK Parti Sungurlu eski İlçe Başkanı Mustafa Lafcı’nın da katıldığı ziyaret sırasında konuşan Murat Koçak, “"Türkiye güzel bir ülke, büyük bir lideri var başında. Dolayısıyla bu lidere sahip çıkmamız gerekiyor" dedi. Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Murat Koçak, "Bu bayrağı değerli büyüklerimiz ve arkadaşlarımız güzel bir şekilde taşıdı. Bizlerde bu dava için bu kutsal yola çıkmış bulunuyoruz. Şu anda bir iktidar var. Bu iktidar ülkeye çok büyük değişimler yaşattı. Bundan sonra da yeni vizyonları var. Biz de inşallah bu yeni vizyonda bir nefer olacağız" dedi.




Son Güncelleme: 17.03.2015 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.