Kocasaraç baba ocağında açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çorum milletvekili aday adayı olan Muhsin Kocasaraç...

16 Mart 2015 Pazartesi 11:13
 Kocasaraç  baba ocağında açıkladı


Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çorum milletvekili aday adayı olan Muhsin Kocasaraç, ilk aday adaylığı açıklamasını baba ocağı İskilip’te yaptı.


Kocasaraç, MHP İskilip İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığı açıklamasını yaptığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, MHP eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Esenyel, eski Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın, 2014 yerel seçimlerinde MHP İskilip Belediye Başkan Adayı olan Fikri Kısar, MHP Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.


Toplantıda konuşan Kocasaraç, 30 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirterek, “Allah’a şükür Ülkü Ocakları terbiyesi ile büyüyüp ülkücülüğümden hiçbir zaman ödün vermedim. Genel seçim olsun yerel seçim olsun ülkücü kardeşlerimden hiçbir zaman ayrı olmadım. Bu gün yuvamda, evimdeyim.” dedi.


Türkiye’de gelinen noktanın vahim bir nokta olduğuna vurgu yapan Kocasaraç, ekonomide, eğitimde, sağlıkta, yargıda sıkıntıların gittikçe büyüdüğünü söyledi. Ülkenin çözüm süreci adı altında bölünmeye doğru sürüklendiğini ifade eden Muhsin Kocasaraç, “Ülkemizin bütünlüğü sıkıntıdadır. Anayasa üzerine yemin edenler bu gün Anayasa’yı tanımıyor. Bölücübaşı ile gizli anlaşmalar yapılıyor ve vatandaşa gösterilmeyen hoşgörü bölücülere gösteriliyor. İşte bu ve bunun gibi sorunların çözümü için tek adres Milliyetçi Hareket Partisi’dir.” Dedi.


‘Beklentileri biliyorum’


Doğup büyüdüğü topraklar olan İskilip’in beklentilerini bildiğini kaydeden Kocasaraç, “İskilip’teyılların getirdiği kaygıları ve bu seçimden beklentilerini biliyorum. İskilip bu seçimde kaderini çizecek. Biz İskilip halkına dün de güvendik. Bu gün de güveniyoruz.” Diye konuştu.


Kulalı ve Kaymakcan’a başarı dileği


AK Parti’den aday adayı olan İskilipli Nurettin Kulalı ve Recep Kaymakcan’a başarı dileklerini ileten Muhsin Kocasaraç, “Şu anda İskilip’in üç evladı İskilip’e hizmete taliptir. Diğer iki aday adayı da başka partiden aday adayı olup biri büyüğüm, ağabeyimdir diğeri ise arkadaşım, kardeşimdir. Onlara da başarı diliyorum.”şeklinde konuştu.


‘İskilip iktidara verdiği desteğin karşılığını alamadı’


İskilip’in üç dönemdir verdiği oyların karşılığını alamadığını savunan Kocasaraç şöyle dedi: “Üç dönemdir verilen oyun karşılığını alamayan, hizmet anlamında hor görülen, hak ettiği hizmeti alamayan İskilip’e söz veriyoruz, Allah nasip eder de milletvekili seçilirsek kısa sürede hak ettiği hizmeti biz getireceğiz hem de hiçbir ayrım yapmadan. Yerelde ve genelde çözüm üreteceğiz. Çünkü memleket bizim. Bu topraklarda doğduk, Allah nasip ederse bu topraklarda öleceğiz. Tüm hemşehrilerime sesleniyorum. Başka partilere oy vermiş olabilirsiniz ama bu seçimde yolsuzluğa, yoksulluğa ve ülkenin parçalanmasına dur diyerek iktidara bir uyarı verin. MHP’ye iktidar için yol verin. MHP’nin tek hedefi tek başına iktidar olmaktır.


‘MHP’yi iktidara taşımalıyız’


MHP yarınlarımızın teminatıdır. Bizde bismillah dedik önce Allah’a sonra sizlere güvendik. Bu kutlu yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çorum milletvekili aday adayı olduk. Biz birinci sıraya değil Milliyetçi Hareket’i iktidara taşımaya adayız. Bir milletvekilliği için değil dört milletvekilliği için adayız. Milletvekilliğinden öte MHP’yi tek başına iktidara taşımak için ant içmiş hizmetkarlığa adayız.”



Son Güncelleme: 16.03.2015 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.