Köfteciyi Durkaya açtı

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Aday Adayı Halis Durkaya, Girne Köfte Kokoreç Salonu’nun açılış kurdelesini kesti.

04 Mart 2015 Çarşamba 15:39
 Köfteciyi Durkaya açtı


Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Aday Adayı Halis Durkaya, Girne Köfte Kokoreç Salonu’nun açılış kurdelesini kesti. Hüseyin Kıllı’nın sahibi olduğu Girne Köfte Kokoreç, Anitta Otel karşısında hizmete açıldı. Açılışa, CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı eğitimci-iş adamı Halis Durkaya ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.  Okunan duaların ardından Girne Köfte Kokoreç Salonu’nun açılış kurdelesi kesildi. Açılışta konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Çorum’un damak tadını Girne Köfte Kokoreç Salonu olarak en büyük katkıyı sunacaklarını belirten iş yeri sahibi Hüseyin Kıllı, ise sabah 08.00’den akşam 24.00’a kadar tüm bölgelere servis imkânı bulunduğunu dile getirdi.




Son Güncelleme: 04.03.2015 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165