Kol kola incelediler

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’nin bazı hizmet ve yatırımlarının Başkan Gül'le birlikte kol kola inceledi.

25 Aralık 2018 Salı 14:10
Kol kola incelediler

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’nin bazı hizmet ve yatırımlarının incelendiği ziyarete eşlik etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül, parti yöneticileri ve belediye yöneticileri ile birlikte ilk olarak yapımı tamamlanan mezbahanesinde inceleme yapan Aşgın, ardından  Çiftlik Caddesi ve Ulu Mezar arasında 30 metre genişliğinde yeni açılan yolda devam eden asfalt serimi çalışmalarını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Gül, sosyal medye hesabından yaptığı paylaşımda “Mezbaha hizmetlerinin konforlu ve kaliteli bir şekilde yerine getirilmesi için inşa ettiğimiz yeni mezbahamızı AK Partimizin Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ve teşkilatımız ile inceledik…

Çiftlik Caddesi ve Ulu Mezarlık arasında 30 metre genişliğindeki yeni açtığımız yolda devam eden asfalt serimi çalışmalarını AK Partimizin Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ile inceledik. Yeni açtığımız yollar şehrimizin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak…” dedi.

Son Güncelleme: 25.12.2018 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumun has evlâdı gül baba 2018-12-25 15:36:39

VALLAHİ ADAM gibi adam bulmak zor gerçekten GÜL hemde özlenecek adam BİNEVLERE hizmet sözü veren adam ama ÖMRÜ bu kadarmış İNŞALLAH başımıza vekil olarak gelirde şu mecvut keneden bizi kurtarır gül vekil olursa çorum siyaseti rahat edeceğine inanıyorum YENİ başkanaysa hayırlı olsun onunda aslı ve kendisi temizdir iki güzel insana selâmlar.

Avatar
Kemal 2018-12-25 22:07:29

Zeki bey gölge de kaldı.. kesinlikle gönlümde başka aday vardı ona hiç nasip olmadı dürüst bi abimiz idi ..zeki bey kalmalı idi .şimdiki adaya hiç oy vermeyi düşünmüyorum ..yüzü temiz biri olabilir lakin yaptıkları hiç yakışmadı kesinlikle .!!

Avatar
Fotoğrafa bakın 2018-12-26 17:05:18

Fotoğrafa bakınız,kol kola girmekten ziyade,Aşgın,Gül'ün koluna girmiş. Manşet yanlış olmuş.

Avatar
Ah Çorum,vah Çorumlu 2018-12-28 11:01:45

28 Aralık 2018 saat 10.30 Valilik bankamatikler önü,alan tamamen buz ile kaplı, İbrahim Aşgın, küreği kap gel,buzları temizle,bir gösteri yap. Vatandaş yürüyemiyor. Aynı gün saat 10.45,saat kulesi karşısı, yaşı 80 yaş civarında yaşlı bir amca buzdan kaymış düşmüş, kap küreği Zeki bey sen de bu bölgedeki buzları ve karları temizle,vatandaş düşüp,kendisine zarar veriyor.İşçi çalıştırılamıyorsa, bu iş size düşer.

banner165