Kongreye katılacak, esnafı ziyaret edecek

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yarın Çorum'da partisinin il kongresine katılacak, esnaf ziyaretleri yapacak.

03 Ekim 2020 Cumartesi 14:00
Kongreye katılacak, esnafı ziyaret edecek

Deva Partisi (Demokrasi ve Atılım Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il kongresine katılmak üzere yarın Çorum'a gelecek.

Anitta Otel’de gerçekleşecek Deva Partisi 1. Olağan Çorum il kongresine katılacak olan Babacan, kongrenin ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Babacan’a Teşkilat İşleri Başkanı Nihat Ergün, Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin başta olmak üzere genel merkez yöneticileri de eşlik edecek.

Deva Partisi İl başkanı Orhan Vargeloğlu, il kongrelerine Çorum'dan start verecek Genel Başkan Babacan'ı hemşehrilerinin en iyi şekilde ağırlayacağından şüphesinin olmadığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2020-10-03 14:21:39

İskilipin rüyası hayali ümidi TOSYA İSKİLİP YOLU.
Bu arada halk yardımları ile başlanan Meslek Yüksek Okulu çatı kapama durumuna gelir gelmez üniversiteye devir edildi. bina yaklaşık 4 yıldır bekliyor.
İlçe Çorum İskilip arası inşaatının bitimini bekliyor. Köklü bir ilçe tarihi.
İlçede otopark sıkıntısı vardır. merkezde kültür merkezi, sinama tiyatro salonu yoktur.Konut sıkıntısı vardır. Ilceyi 3 e bölen kanal ( çay) çoğu yerde böyle taral için milyarlar harcanır
kullanılması gereklidir. ekostik görünüm sağlanır. kondollar konulabilir.
rüyalar inşAllah gerçekleşir.

Avatar
Vatandaş 2020-10-03 18:10:16

Başarılar Babacan.

Avatar
İşci 2020-10-03 18:15:02

Vicdanlı ve adaletli. Eşit. Ve yandaşlık yapmayanı altındaki idarecikeri yönetebikecek adil davranışlı. Ve eyt yi cözebilecek parti icinde ve dişarıdaki yanlişlıkları. Eleştirilebilecek. Kongre ve. Birim başkanları. Ve de belediye başkan aday adaylarına eşit davranabilevek halkın istedigine önem ve deger verecek başkan istiyoruz

Avatar
Kenan 2020-10-03 23:14:31

tek tran yolu, havayolu olmayan il.Çevremiz illerine bakınız.
Acaba bilinçlimi?