Konu Kılıçdaroğlu'nda

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse arasında işadamı Ahlatcı'nın yatırımına ilişkin çelişkili açıklamalar Kılıçdaroğlu'na iletildi.

29 Ağustos 2022 Pazartesi 21:36
Konu Kılıçdaroğlu'nda

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse arasındaki işadamı Ahmet Ahlatcı'nın Sungurlu yatırımına şikayet dilekçesi iddiası, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar uzandı.

YATIRIM HUKUKSUZ OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Hakimiyet’ten Erol Taşkan’ın dün ve bugün detaylandırarak Çorum kamuoyuna aktardığı habere göre; CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, işadamı Ahmet Ahlatcı’nın Sungurlu OSB’ye yaptığı barut fabrikası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, yatırımın hukuksuz olduğunu iddia etmiş, konuya dair CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin ilgili bakanlıklar nezdinde şikayet dilekçesinin var olduğunu öne sürmüştü.

TUFAN KÖSE YALANLADI

Milletvekili Köse’nin partisinin Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in sözlerini yalanlayan açıklaması, konuyu farklı boyutlara taşıdı.

CHP Gurup Başkanvekili Özgür Özel ve Tufan Köse arasındaki çelişkili söylemlerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar ulaştığı öğrenildi.

ÖZGÜR ÖZEL TAHTASIZ'I ARADI

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in, bugün sabah saatlerinde CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ı arayarak konuyu soruşturduğu belirtildi.

TEK SEFERDE EN BÜYÜK SAVUNMA SANAYİ YATIRIMI

Cumhurbaşkanı tarafından temeli atılan savunma sanayi yatırımları içerisinde, tek seferde en büyük yatırım olma özelliğini taşıyan ve 6 milyar yatırım maliyetli barut fabrikası ile ilgili tartışma, Özel ve Köse arasındaki çelişkiler  nedeniyle kafaları karıştırdı.

Son Güncelleme: 30.08.2022 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2022-08-30 08:16:28

CHP dünyanın en kötü yönetilen partiside olsa Ak Partiye oy yok. Çünkü benim hayatımın içine eden doları 18 liraya CHP çıkarmadı Zeki Gül gibi liyakatsız adamlara CHP bakanlıkta müşavirlik vermedi. Anlatabildim mi?

Avatar
Kapakçı 2022-08-29 22:46:36

CHP vekili Tufan Köse Çorum il ve ilçe bşk ları CHP Encümenleri onuruyla ve şerefleriyle istifa etmelidir.Atatürk ün partisi ve seçmeni bu idareye iki beden büyük geliyor.

Avatar
Secmen 2022-08-30 00:19:50

Sizler birbirinizle ugrasana kadar seçim yaklaşıyor insanların dertlerine çözüm bulun eyt çözün çiftçiyi kalkindiririn enflasyonu düşürme planları yapın . Ahlatci iş alanı yaratıyor köstek yerine destek olun. Tebrik edin siyasileri inadı yüzünden hakkı olana hakkını verin hocanın birine sormuşlar hocam ben fall baktırdım 5 koyun kes 10 fakiri doyur arada babada gelde falına bakiyim demişler .hocam bu doğrumu demişler. Hoca doğru demiş . Diğerleri. Hocam fal baktırmak günah degilmi demişler. Bosverin o falciya gitsinki. Onu sayesinde garibanlar et. Yesinler . Vede garipler sebeblensin. Garibe kim iş imkanı veriyorsa desteklemek lazım . Her konuya da siyasi .yaklaşmayalim. Oguzlardan selamlar

Avatar
Güneş 2022-08-30 01:18:55

Güneş enerjisi santrali olan vekiller açıklasın. Bakalım kimlerle iş tutmuşlar görelim arkadaşım bu akparti ile CHP ekran önünde yalandan kavga ediyor. Arka planda bunların iş adamları ile yaptıkları işlere bakmak lazım.

Avatar
Vatandaş 2022-08-30 01:27:17

Parsel parsel çorum dar geldi sıra sungurlu da

Avatar
Çorumlu 2022-08-30 11:14:13

Metropol arsasını yargıya taşıyan konut ve isyerleri yapımını engelleyen o kadar metropol ortaklarını mağdur eden CHP encümeni Allah ın laneti üzerinize olsun.Adamlar kendini idare etmekten aciz,memleket yönetecek.Kargaları güldürdünüz.İstifaları en doğru tercihtir.

Avatar
Köstekciler 2022-08-30 13:27:46

Corum'a bi faydaniz yok, bari yapilan ise köstek olmayin. Tufan Kose'nin ne faydayi var bu topraklara. Adamin 10 yilda yaptigi 2 sey var bir iyi partiye gecip secimlere girmesini saglamak, iki ramazan ayinda meclis kursusunden su icmek. Corumdaki Chp'lilier bile sevmiyor adami

Avatar
Yozgatlı 2022-08-30 18:50:25

Bu fabrikalara talibiz, buyrun size 20 bin dönüm arsa, Çorum'a 1500 işçi kontenjanı verelim. O barut fişek fabrikalarını ordan iptal edip buraya bize getirin. Hem barut fişek bu, patlarsa hepiniz ölürsünüz, arabalarını da bize getirin, kaza yaparsınız siz, hepiniz ölürsünüz.

banner165