Koordinatörün sözleri dikkat çekti

Basına kapalı gerçekleştirilen temayül yoklamasında Milletvekili Çelik'in sözleri partililere yön gösterdi

05 Ocak 2019 Cumartesi 13:18
Koordinatörün sözleri dikkat çekti

AK Parti Çorum İl Başkanlığı için bugün gerçekleştirilen temayül yoklamasına koordinatör olarak katılan AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik'in sözleri dikkat çekti. Çelik partililerin temayülde sadece aday olanlarla ilgili değil, istedikleri şekilde oy kullanabileceklerini bildirdi.

Çelik, basına kapalı gerçekleştirilen temayül yoklaması öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Türkiye için son derece önemli olduğunu dikkat çekerken yeni seçilecek il başkanının Çorum'da seçim çalışmalarını yürüteceğini hatırlattı.

Çelik, istifa eden İl Başkanı Mehmet Karadağ'a partiye verdiği hizmetlerden dolayı ötürü teşekkür ederken, "İl başkanımızın görevinden ayrılmasından sonra her ilde yaptığımız gibi teşkilatımızın, yeni il başkanımızın belirlenmesi sürecinde temayülünü almak üzere buradayız. İnşallah yeni belirleyeceğimiz il başkanımızla ülkemiz için çok önemli olan 31 Mart seçimlerine hazırlanacağız. Belediye başkan adayımızın çalışmaları devam ediyor. İnşallah yeni il başkanımızla birlikte bu süreci en iyi şekilde devam ettireceğiz. Temayülde sadece aday olanlara oy kullanılacak diye bir durum söz konusu değil. Teşkilattaki arkadaşlarımız istediği şekilde oy kullanabilecek." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
düşünen kule 2019-01-05 15:31:13

Yusuf Ahlatcıya saygılar

Avatar
Ali veli 2019-01-05 16:29:16

Orada il başkanlığı yapacak kişi yusuf ahlatçıdır. Suyu karıştırıp bulandırmaya gerek yok.