Koray Aydın destek verdi

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Sungurlu adayı Abdülkadir Şahiner'i ziyaret etti.

27 Mart 2019 Çarşamba 01:00
Koray Aydın destek verdi

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Sungurlu Belediye Başkanı ve Adayı Abdulkadir Şahiner'i seçim bürosunda ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ile Sungurlu Belediye Başkanı ve Adayı Abdulkadir Şahiner'i Seçim İrtibat Bürosu'nda ziyaret etti. Ziyarette İlçe Başkanı Fazlı Koçak, İl Genel ve Belediye meclis üyesi adayları ve partililer de hazır bulundu.
Koray Aydın ve Abdulkadir Şahiner bir süre seçimlerle ilgili olarak görüşüp, istişarelerde bulundu. Ardından bir açıklama yapan Koray Aydın, "Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Gördüğümüz kadarıyla her şey yolunda gidiyor. Sungurlu'da kardeşim Abdulkadir Şahiner başkanımızla farklı bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum. Buna inanıyorum. Tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Şahiner de "Sayın Genel Başkan yardımcımız Koray Aydın'ı Seçim İrtibat Büromuzda ağırlamaktan büyük onur duyduk. 31 Mart seçimlerinde inşallah kazanan Sungurlu olacak." diye konuştu.

SUNGURLU

Son Güncelleme: 27.03.2019 01:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2019-03-27 12:00:20

çakma ülkücü.

banner165