Köse, Bakan’a yol sordu

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum’a bağlı Mislerovacığu köyünün yol sorununa değindiği yazılı soru önergesini TBMM’ye gönderdi.

02 Temmuz 2013 Salı 18:32
 Köse, Bakan’a yol sordu

İçişleri Bakanı Muammer Güler tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını istediği soru önergesinde Köse, şunları kaydetti;

“Çorum ili merkez Mislerovacığı köyü uzun süredir yol problemi ile karşı karşıyadır. Köylüler köy içi yollarının kilit taşı yapılmadığından, uzun süredir asfaltlanmayan yol yüzünden şehre ulaşım zorluğu yaşadıklarını belirtmektedirler. Sözü geçen problemlerden dolayı köyde yaşam koşulları zorlaşmaktadır.

Bu bağlamda, Mislerovacığı köyünün ulaşım problemini çözebilmek için başlamış bir asfaltlama çalışmanız var mıdır? Eğer böyle bir çalışmanız varsa ne zaman başlamıştır ve ne zaman tamamlanması planlanmaktadır? Eğer yoksa, bu konuda bir çalışma başlatmayı düşünür müsünüz? Mislerovacığı köyünün köyiçi yollarına kilit taşı döşenmesi için başlamış bir çalışmanız var mıdır? Eğer böyle bir çalışmanız yoksa başlatmayı düşünür müsünüz?”





Son Güncelleme: 02.07.2013 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165