Köse’nin sağlık durumu iyi

Önceki akşam aniden rahatsızlanan AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Mustafa Köse’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

25 Aralık 2018 Salı 18:41
Köse’nin sağlık durumu iyi

Geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hastanede tedavi altına alınan AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Mustafa Köse’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Günay ve Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Mustafa Köse’yi tedavi gördüğü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

Köse’nin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini paylaşan Halil İbrahim Aşgın, “Çorum’a ve partimize değerli hizmetlerde bulunan kıymetli ağabeyim Mustafa Köse’nin rahatsızlığı hepimizi üzdü. Çok şükür onu sağlık sıhhat içerisinde görmek, eski sağlığına kavuşma konusundaki iyileşme sürecine şahit olmak bizi çok mutlu etti. Tüm sevenlerinin gözü aydın olsun.” dedi.

Son Güncelleme: 25.12.2018 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.