Köse’ye göre CHP iktidara çok yakın

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Kargı Belediye Başkan Adayı'nın tanıtımında iddialı konuştu.

24 Aralık 2018 Pazartesi 12:52
Köse’ye göre CHP iktidara çok yakın

CHP’den Kargı Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşen Kemal Dümenci için ilçede bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kargı Belediyesi Cengizhan Düğün Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına CHP Milletvekili Av. Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, Eski İl Başkanları Gazi Özkubat, Gürsel Yıldırım, Hasan Suvacı, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç, CHP İl Başkan Yardımcıları Güngör Atak, Serpil Yıldız, CHP Merkez İlçe Başkanvekili Mustafa Eker, Kadın Kolları İl Başkanı Gülhan Eke, Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül, İl ve Merkez İlçe yöneticileri, CHP Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, CHP çorum Merkez İl Genel Meclisi Aday Adayları Haydar Saran, Suat Atalay ve İlhami Türksal,  İYİ Parti Kargı İlçe Başkanı Kemal Zincirli ve yönetimi ile davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan CHP Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik, ‘’Bugün bu toplantıyla seçim startımızı veriyoruz. İnanıyorum ki 31 Martta sandıklardan sizlerin de desteğiyle biz çıkacağız’’ diye konuştu.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, iktidarı yakalamanın en rahat olduğu bir seçim atmosferine girdiklerini savunarak, “Birlikten güç doğuyor. Biz eğer güç birliği yapabilirsek, Kargı’ya yakışan, Kargı’nın 6 mahallesine de eşit hizmet edecek, seçildiği günde parti rozetini il başkanına teslim edecek Kemal Dümenci ile 31 Mart 2019 tarihinde Kargı’da belediye başkanlığını kazanırız. Ben burada demiyorum ki sadece CHP’li olarak Kemal Dümenci’yi seçtirelim. Hayır, öyle bir niyetimiz yok. Biz, Kargı’nın geleceğinden endişe duyan ve Kargı’nın hak ettiği yerde olmadığını düşünen tüm seçmenlerin desteğini bekliyoruz.” dedi.

CHP Çorum eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu’nun konuşmasının ardından CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, yapacağı hizmetleri ve projelerini özetledi.

Son Güncelleme: 24.12.2018 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sözüm Meclisten içeri 2018-12-25 13:23:50

Gönül bağımız var demek istedi heralde yakın derken :)