Köstek değil destek sözü

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, partisinin başkan adayı Aşgın'la basın toplantısı yaptı

28 Kasım 2018 Çarşamba 18:15

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve AK Parti Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın parti binasında basın toplantısı yaptı. Diğer belediye başkan aday adayları, teşkilat yöneticileri ve partililerin de hazır bulunduğu toplantı bol alkışlı ve tezahüratlı geçti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, yoğun tezahüratlar eşliğinde başladığı konuşmasında özetle, “İl Başkanı olarak aday adaylık süreci yaşamadık. Genel Merkezimiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan il ve ilçe başkanlarını bu sürecindışında tuttu. İsmi Geçen il ya da ilçe başkanları genel merkez görevlilerimizce gerek saha araştırmasında, teşkilat yoklamalarında eğer ismi geçiyorsa kendilerine sordular. Sen ne düşünüyorsun derler. Bize de eğer sizlerin yaptığı araştırmalar neticesinde hem teşkilatımızda, hem kamuoyu yoklamalarında şahsımızla ilgili bir gelişme olursa, belediye başkan adayı olmamız gerekirse öperiz başımızın üstüne koyarız. Ya da bu sürecin sonunda il başkanı olarak devam etmem gerektiği kanaatine varılırsa kaşımı bile eğmem yoluma devam ederim. Süreci yaşadık. Sayın belediye başkan adayımız Halil İbrahim Aşgın’la Ankara’da birlikteydik. Aday tanıtımından sonra nasıl kampanya yürüteceğimizle ilgili görüşmelerimizi yaptık, tartıştık. Bu topluluk gösteriyor ki, bizim belediye başkanımız Halil İbrahim Aşgın’dır.

Sayın Cumhurbaşkanımıza daha önceki seçim sonucunu egale etme sözü verdik.

Adayımız Halil İbrahim Aşgın’dan çok daha fazla çalışmaya söz veriyor musunuz? Ak gönüllüler ordusu olarak adayımızdan daha fazla çalışmaya var mısınız?

Allah hayırlı uğurlu etsin. Şimdiden zaferimiz kutlu olsun." dedi.

Karadağ konuşmasını “Gönül insanı olan Halil İbrahim kardeşimizle Cumhurbaşkanımızın belirlediği gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini vermenin gayreti içinde olacağız. Kendisine köstek değil sonuna kadar destek olacağız.” sözleriyle noktaladı.

Karadağ'ın ardından AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın konuştu.

Son Güncelleme: 29.11.2018 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-11-28 22:15:57

karadağın teşkilat içerisinde görevine devam etmesi kösteğin en büyüğüdür zaten.

Avatar
Murat 2018-11-28 23:48:14

Karadağ’ın kalması demek parti içinde hiç bir karizması, otoritesi ve etkisi kalmamış birisinin boşuna o makamı işgali demektir. Seçim öncesi gitmesinin de partiye zarardan çok faydası olur.

Avatar
Kenann 2018-11-29 09:51:13

Evet Mevcut Adaylar içersindeki en iyi aday H.İbrahim AŞKIN, Kendisine tavsiyem ciddi bir danışman ekibi kurması ve iyi hazırlanmış yol planı hazırlamalıdır, Zeki GUL'u Kendi ekibine dahil etmeli zira bu süreçte Belediye Başkanı çok önemli.. ve birçok veriyi buradan alacak.. inşAllah bozulmassin

Avatar
İskilipden 2018-11-28 19:07:43

Çorum adayı mükemmel. Sıra size geldi. Elini taşın altına koyacak İLÇEMİZİ BİRLİKOE BÜYÜTECEK, değer belediye yatırımlarını inceleyen, dürüst, itibarlı, alavere daleverası OLMAYAN, görgülü, araştırmacı, sosyal ve fişi ni medyayı kullanan, PDOJE GELİŞTİRMEYE ÇABALAYAN TÜDKİYENİN 4.BÜYÜK KAVYAĞI TOSYA İLE İSKİLİP İ BİRLEŞTİRMEYİ HEDEFLEYEN kısacası İSKİLİP İÇİN ÜĞRAŞACAK HERHANGİ BİR MENFEAT DÜŞÜRMEYEN BAŞKAN İSKİLİP E İSTİYDRUZ.

Avatar
zorbey 2018-11-29 13:37:28

Sayın hocam Allah muaffak etsin hayırlı olsun. İnşAllah seçimlerden de iyi bir sonuç alarak çoruma belediye başkanı olursun. Benim size belkide haddim olmayarak söylemek istediğim şey etrafta çok fazla menfaat hırsızı var bunlara dikkat ederek iyi bir ekip oluşturarak yolunuza devam etmeniz gerekir. yoksa bir dahaki seçimde oraları göremezsinz.Ha birde İl teşkilatının başındaki kişi çorum halkı tarafından istenmiyor bunuda söyemiş olayım vebal da kalmak istemem Allah yolunu açık etsin.Allah utandırmasın.

Avatar
Karalı 2018-11-30 13:45:23

sen mazlumları bile kendi menfaati için kullanan bir adamsın. Senden gelen destek hiç olmasın daha iyi.

Avatar
Vadandas 2018-12-04 14:08:03

Bizide oguzlar telasi sardi. Gelin adaylar. Birlesip herkese ornek olabilecek aday ustunde birleselim olursa olur demeyelim en hevesli adayimizi destekleyip oguzlara bir seyler kazandiralim bizler gulsen ablamizi gormek istiyoruz