Köyüne gitti, göndere bayrak çekti

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, köyünü ziyaret etti. Ziyarette göndere bayrak çekti

25 Kasım 2019 Pazartesi 11:33
Köyüne gitti, göndere bayrak çekti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak parti yönetimi Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin’e taziye ziyaretinde bulundu, ardından köyüne gitti.

Kendi köyü olan Sungurlu’ya bağlı Mehmetbeyli Köyü’ne giden Karapıçak,  muhtar Sami Gülleci ile birlikte köy halkı tarafından karşılandı. Cuma namazını köy halkı ile birlikte eda eden Karapıçak, namazdan sonra köylüleri ile sohbet ederek gönüllerini aldı.

Karapıçak köy halkı ile birlikte köyün hakim tepesine kendi çabaları ile diktikleri direğe Türk bayrağını dualar eşliğinde göndere çekerek dalgalandırdılar. Köylerinin her yerinde görünecek olan Türk bayrağının göndere çekilmesinden dolayı mutluluk yaşadığını dile getiren Karapıçak, “Sınır ötesi ve sınırlarımız içerisinde vatanı, milleti, dini ve sancağı uğruna mücadele eden kahramanlarımıza selam olsun. Bu manada yönetimimizle birlikte Köyümüzde şanlı Bayrağımızı dalgalandırdık” dedi.

Son Güncelleme: 25.11.2019 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kayıptayız 2019-11-25 11:50:16

Geçen iki ay sürede takip ettiğim kadarıyla çıkardığım sonuç;Sizden siyasetçi olmaz.Çorum da her dönemde olduğu gibi akıntıya karşı kürek çekiliyor.

banner165