Kritik seçimin sonucu onlara bağlı

Hürriyet’ten Deniz Gürel, Ankara’da ilçe belediye başkan adaylarının performansının büyük şehir belediyesi seçiminin kaderini belirleyeceğini yazdı.

02 Ocak 2019 Çarşamba 15:21
Kritik seçimin sonucu onlara bağlı

Hürriyet’ten Deniz Gürel, Ankara’da ilçe belediye başkan adaylarının performansının büyük şehir belediyesi seçiminin kaderini belirleyeceğini yazdı.

‘O isimlerin performansı Büyükşehir seçiminin kaderini belirleyecek’ başlıklı köşesinde Altındağ Belediye Başkan Adayı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’ya ayrı bir parantez açan Hürriyet Yazarı Deniz Gürel, “Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı: Müsteşar yardımcılığı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği şimdi de Altındağ Belediye Başkan adaylığı. Bürokraside geçen yaşamında şimdi siyaset sahnesi açılıyor. Seçimi kazanıp kazanmamasından ziyade yüzde 60’ın üzerinde oy alan Veysel Tiryaki’yi yakalaması hedef olacak. Burada alacağı/alamayacağı oy Büyükşehir seçimini etkileyecek. Yeni yılla beraber Türkiye’de en önemli gündem yerel seçim olacak.” ifadelerine yer verdi.

Gürel, köşe yazısının ilgili bölümünde, hemşehrimiz Asım Balcı’ya emanet edilen Altındağ’ın yanı sıra bazı ilçe başkan adayların isimlerini sıralayarak, konuya dair görüşlerini şu sözlerle aktardı; “İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer metropollerdeki ittifakların yarışı merakla bekleniyor. Pek çok araştırma şirketinin de, siyasetin de üzerinde birleştiği konu Ankara’daki seçim rekabeti.Elbette liderlerin, partilerin, adayların performanslarının belirleyici olacağı bir seçim. Ancak ilçe adaylarını da boş geçmemek gerekli.

Özellikle de seçimin çekişmeli geçeceği Ankara’da partilerin ilçe adaylarının performansı, ilçelerinde atacağı farklar ve bu farkların Büyükşehir’e yansıması seçimin kaderini etkileyecek…”

Son Güncelleme: 02.01.2019 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.