Kulalı milletvekili aday adayı

İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, 10 Şubatta milletvekilliği adaylığı...

19 Ocak 2015 Pazartesi 10:50
 Kulalı milletvekili  aday adayı


İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, 10 Şubatta milletvekilliği adaylığı için istifa etmesi beklenen  EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı'ya destek verdiğini açıkladı.


Osman Top, İskilip, Bayat, Oğuzlar ve Uğurludağ'da Kulalı'ya çok büyük teveccüh olduğunu, milletvekili aday listesinde yer alması halinde bölgede AK Parti’nin oyunun %95i bulacağını iddia ederek, şu görüşlere yer verdi:


“Bölgemizin yetiştirdiği değerli insan, Türkiye Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı sayın Nurettin Kulalı'nın milletvekili aday adayı olma kararını büyük bir memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Kulalı'nın milletvekili olması İskilip, Bayat, Uğurludağ ve Oğuzlar içinde büyük şans olacaktır. Her seçimde AP Parti’ye büyük destek veren bölgemizde Nurettin Kulalı'nın milletvekili aday listesinde olması halinde Ak Partinin oyunun %95'e ulaşacağını iddia ediyorum.


Yıllardan beri özlemini çektiğimiz bölgemizden bir milletvekili isteğimizin, memleketimizin öz evladı sayın Nurettin Kulalı ile son bulmasını arzu ediyor ve tüm hemşerilerimizin ayrım yapmadan bu süreçte Nurettin Kulalı'ya sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz. Ak Parti’nin 13 yıllık iktidarında Alaca, Kargı, Sungurlu ve Osmancık sürekli milletvekili çıkarmıştır. Artık bölgemizden bir adayın listeye girmesinin zamanı gelmiştir."




Son Güncelleme: 19.01.2015 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.