Külcü Çorumlu’yu aldatıyor

MHP Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan, Çorum Belediyesi tarafından satın alınan ve Belediye Başkanı Muzaffer...

23 Ocak 2014 Perşembe 13:11
 Külcü Çorumlu’yu aldatıyor


MHP Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan, Çorum Belediyesi tarafından satın alınan ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından tanıtımı yapılan itfaiye aracı ile ilgili açıklama yaparak, Külcü’nün kamuoyunu yanılttığını iddia etti.

Başkan Külcü’nün açıklamalarına hayretle şahit olduklarını dile getiren Daşdan’ın açıklaması şöyle;

“Belediye Başkanı açıklamasında Ankara’dan Sarp sınır kapısına kadar uzanan bölgede, en büyük itfaiye aracına Çorum Belediyesi'nin sahip olduğunu belirterek kamuoyunu ve Çorumlu hemşerilerimizi yanlış bilgilendirmiş ve kandırmıştır.

Of Belediyesi 6 Mart 2012 tarihinde ve yine Fatsa Belediyesi 23 Ocak 2013 tarihinde 44 metrelik bir itfaiye aracını hizmete koymuştur. Hal böyle olmasına rağmen bölgenin en büyük aracı şekline kamuoyunu yanlış bilgilendirmiş ve aldatmıştır.

Ayrıca 2 Milyon (Trilyon) TL’lik bir aracın seçim öncesi alınmış olmasını da manidar bulduğumuzu belirtmek istiyorum. Görünen o ki bu araç seçim poster ve afişlerinin yüksek yerlere asılmasında kullanılacak gibi görünmektedir. Bu süreçte bu aracın ne amaçla kullanılacağını hep birlikte göreceğiz.

Yine belirtmek isterim ki; 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde her mahallemize 1 araçlık itfaiye merkezi kurulacak ve meydana gelebilecek yangınlarda acil ve hızlı müdahale edilmesini sağlanacaktır.”


İşte Daşdan’ın iddialarını
teyit eden o linkler

http://www.ofhavadis.com/of-belediyesine-42-metrelik-itfaiye-araci-resimleri,658.html

http://www.fatsa.bel.tr/tr/shownews.aspx?newsid=1430






Son Güncelleme: 23.01.2014 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-01-23 15:31:20

ya kardeşim linkte 42 metre yazıyor araç birebir ayni daha uzun değil.haber yapiyorsaniz bi bakin bakalim burda kamuoyunu yaniltan ercan beydir.külcü doğru söylemiş daha uzunu yok ayni boyda olan daha uzun değildir.

Avatar
Adınız Soyadınız 2014-01-23 17:34:18

hala çorumlu olarak merakla bekliyoruz sayın muzaffer külcü'nün belediye başkanı olmadan önceki ve şimdiki malvarlığı ne kadardır. ve belediyenin devreden ve şimdiki borcu ne kadardır. geçen süreler zarfında belediyeye ait ne kadar gayrimenkul satılmıştır.