Külcü de kutladı

Eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gelecek Partisi’nin Kurucular Kurulu  Üyesi Rumi Bekiroğlu’nu tebrik etti.

17 Aralık 2019 Salı 11:35
Külcü de kutladı

Eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gelecek Partisi’nin Kurucular Kurulu  Üyesi Rumi Bekiroğlu’nu tebrik etti.

Külcü, Bekiroğlu ile geçmişte siyaset yaptıklarını ve meslektaşı olduğunu da hatırlatarak, “Gelecek Partisi Kurucular Kurulu’nda yer alan, uzun süre birlikte siyaset yaptığımız değerli meslektaşım Av. Rumi Bekiroğlu’nu tebrik ederek, şehrimiz için hayırlı ve faydalı olmasını dilerim.”dedi.

GÖREVDEN ALINMIŞLARDI

Bilindiği üzere AK Parti’de kurucu il başkanlığı ve vekillik yapan, bir süre bürokraside görev aldıktan sonra belediye başkanıolan Muzaffer Külcü, ikinci dönemini tamamlayamadan partisi tarafından istifası istenerek görevinden alınmıştı. Bir süre dinlenen Külcü, asıl mesleği olan avukatlığa geri döndü.

Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı döneminde AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Av. Rumi Bekiroğlu ve yönetimi de, bir dönem görev yaptıktan sonra genel merkez tarafından görevinden alınmıştı. Bekiroğlu, bir süre aradan sonra Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nde kurucular kurulu üyesi olarak yer aldı. Bekiroğlu’nun yeni süreçte partisinin üst yönetiminde aktif görev alması bekleniyor.

Son Güncelleme: 18.12.2019 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kulcu tekrar gelsin 2019-12-17 12:58:15

Sayın külcü yu gelecek partisinde görmek isterim. Kendisinin kanıtlanmış bir suçu yoktur. Corum un çehresini güzelleştiren tek adamdır. Belediye başkanlığına aday olsa oyumu gözüm kapalı veriririm külcü ye

Avatar
Bir yorum 2019-12-17 12:30:14

Külcü varsa,''Gelecek'' te parti yoktur.2011 yılındaki yapılandırma ve su borçlularının hemen öncesinde sözde icraya verilmesi.

Avatar
Don Kişot 2019-12-18 00:31:35

Saygıdeğer eski başkan hani şu taa Avustralya dan paylaşımlar yapan eski belediye personeli vardı, sahi o nasıl susturuldu bi desene. Yada barıştıysanız havuzbaşında bi resim paylaşında bizde beğenelim. Nokta

Avatar
Seçmen 2019-12-17 13:46:04

Biz tayyip erdoğan çok sevdik onun için o partideyiz ama kulcuyude tekrar corum da görmek çok isterim ve bunada inanıyorum kulcu tekrar gelecek belediye başkanı olarak bizi ak partiye bbağlayan tayyip erdoğan sevgimiz

Misafir Avatar
MUZAFFER 2019-12-17 14:45:53 @Seçmen

KÜLCÜ BU YAZIYI SEN YAZMIŞSINDIR . ŞİRİNLİK YAPMAYI GEÇ

Beğenmedim! (6)
Avatar
Bayatlı 2019-12-17 17:33:02

Akpli deilmi hepsi ayni halt hepsi aynı şeyin laciverti yolsuzluk alayı bunlarda bin oyum olsa birini vermem