Külcü; ‘İktidara geliyoruz’

Gelecek Partisi İl Başkanı Av. Gökhan Külcü, tüm hazırlıklarını yaptıklarını, iktidar olmaya geldiklerini iddia etti.

14 Aralık 2020 Pazartesi 19:22
Külcü; ‘İktidara geliyoruz’

Gelecek Partisi İl Başkanı Av. Gökhan Külcü, tüm hazırlıklarını yaptıklarını, iktidar olmaya geldiklerini iddia etti.

Partisinin birinci kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı açıklama yapan Külcü, "Rabbimizin izniyle milletimizin desteğiyle iktidar olmaya geliyoruz" diyerek, açıklamasında, güçlendirilmiş parlamenter sistem, çoğulculuğun esas alındığı bir siyasi iklim inşa etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

'EKONOMİ KRİZDE'

Gelecek Partisi Çorum İl Başkanı Gökhan Külcü, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; "Ekonomide büyük bir krizin içinde bulunmaktayız. Bizim iktidarımızda ülke ekonomisi; sürdürülebilir büyüme, tam istihdam, fiyat istikrarı ve finansal istikrar, malî disiplin ve küresel entegrasyon hedeflerine ulaşacak. İnsan onurunu siyasetin merkezine koyan partimiz, hiçbir vatandaşımızı yardıma muhtaç duruma düşürmeyecek. Partimize göre yoksulluğu azaltacak temel çözüm, bireylere kendilerini yoksulluktan kurtaracak imkânları ve donanımı sağlamaktır.

'DEĞİŞİM VE YENİLENME ZAMANI'

Türkiye’de artık değişimin ve yenilenmenin zamanı gelmiştir. Gelecek Partisi, ülkedeki sorunları tek tek tespit edip çözüm yollarını hazırladı. Adaleti tesis edeceğiz, KHK mağduriyetini gidereceğiz, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacağız, vergileri azaltacağız, işsizliği ve enflasyonu tek hanelere indireceğiz, yabancı yatırımcıları ülkemize çekeceğiz, çiftçimize kalkındıracak politikalar yürüteceğiz, YÖK’ü ve mülakatları kaldıracağız, 83 milyonu kucaklayacağız, kamu ihale yasasını değiştireceğiz ve Yeni Anayasa’yı hazırlayacağız.

'İKTİDAR OLMAYA GELİYORUZ'

Partimizin 1. kuruluş yıldönümü vatanımıza, milletimize ve partimize hayırlı olsun. Bizim iktidarımızda; demokrasi, adalet, güven, huzur, samimiyet, eşitlik, kardeşlik gelecek. Parti devleti değil demokrasi devleti gelecek, tek adam rejimi değil parlamenter sistem geri gelecek. Ayrım yapmadan 83 milyonu kucaklamaya geliyoruz. Rabbimizin izniyle milletimizin desteğiyle iktidar olmaya geliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:))) 2020-12-14 21:43:34

hep dert sıkıntı olmuyor arada böyle komik haberlerde gerekli aakşam akşam baya güldüm :)))

Avatar
kemal cım 2020-12-14 22:03:42

VAllaha mı? Bırak heri bu işleri

Avatar
KOŞ SEVİM 2020-12-14 22:27:35

Rumi Böçek(Bekiroğlu)
Nasılsın? NAsıl gidiyor siyaset...
Silindin ya sende kendini Akp il başkanı iken adam sanıyordun

Avatar
MİLLET 2020-12-14 22:54:31

3/1'i bırak % 1-2 oylamı? Kendinizi siyasi parti çöplüğüne adayız demek istiyorsunuz herhalde...

Avatar
Nasıl 2020-12-14 23:12:04

Afrodisyakla mı nasıl

Avatar
crm 2020-12-15 09:02:53

yok heri...

Avatar
Çorumlu 2020-12-15 02:39:13

Sadece gelecek partisinin seçime gireceği tek partili sisteme mi dönüldüde bizim haberimiz yok.

Avatar
Can 2020-12-15 10:16:21

Valla olabilir..bu halk kimlere kimlere oy verdi adamlar da farkında o yüzden iddialılar :) haklılar da bence