Külcü’nün çalışmalarını beğendiler

Çorum Belediyesi’nin çalışmaları hakkında teşkilat yöneticileri ile milletvekillerine detaylı bilgi verildi.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 11:58
 Külcü’nün çalışmalarını beğendiler


AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın talimatı doğrultusunda  il milletvekilleri seçim çalışmalarında yerel yönetimlerin icraatlarını anlatacak. Bu çerçevede, AK Parti İl Başkanlığı’nda önceki gün bir toplantı düzenlendi

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurettin Karaca'nın katıldığı bilgilendirme toplantısında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından sunum yapıldı. Külcü, göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İki saat süren sunumda sorulan soruları da cevaplayan Külcü, belediye çalışmalarının yer aldığı kitapçığı toplantıya katılanlara verdi.

‘4.5 yılda 500 milyonluk yatırım’

Çorum Belediyesi’nde 4.5 yıllık hizmet döneminde 500.000.000 TL'lik yatırıma fiilen başlandığı, bitirildiği ya da projelendirildiği belirtilirken, icraatların Çorum için tatmin edici çalışmalar olarak değerlendirildiği ifade edildi.







Son Güncelleme: 24.07.2013 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.