Kulis: AK Parti’nin iki rakibi var

Kulislerde "AK Parti'nin iki rakibi var. AK Parti'nin rakibi AK Parti'dir. AK Parti'nin rakibi ekonomidir" deniliyor

16 Mayıs 2022 Pazartesi 10:56
Kulis: AK Parti’nin iki rakibi var

AK Parti MYK üyesi Mustafa Şen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada oy kayıplarını telafi ettiklerini ve şu anda partilerinin oy oranının yeniden yüzde 40'lara ulaştığını savundu. Şen ayrıca, yüzde 45 ve 46'ya da hızla çıkacaklarını iddia etti.

'OY KAYBI VAR, AMA KAYMA YOK'

Gazete Duvar'da yer alan habere göre parti kulislerinde konuyla ilgili dikkat çeken bir görüş hakim. Partililer oy kaybı olduğunu görüyor ancak bu oyların başka yere gittiğini düşünmüyorlar.

'AK PARTİ'NİN İKİ RAKİBİ VAR'

Hala birinci parti olduklarını belirten AK Partili siyasetçilere göre ülkenin temel sorunlarına somut çözüm önerileri sunamayan muhalefetin şansı yok.

Kulislerde "AK Parti'nin iki rakibi var. AK Parti'nin rakibi AK Parti'dir. AK Parti'nin rakibi ekonomidir" deniliyor. Bu söylemin anlamı ise AK Parti'ye rakip olacak unsur, AK Parti tarafından hayata geçirilemeyenler.

‘TAYYİP ERDOĞAN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ’

Ekonominin düzelmesi ve parti teşkilatının canlanması, yeniden organizasyonuyla sorunların üstesinden gelinip seçimlerin kazanılacağına inanılıyor. AK Partili bir siyasetçinin bir de dikkat çeken sloganı var. "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarılı liderliğine güveni ifade ettiğini" söylediği slogan şöyle: "Tayyip Erdoğan bitti demeden bitmez."

Son Güncelleme: 16.05.2022 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1919 2022-05-16 11:09:22

Adalet ve Kalkınma partisi, Çorum her seçim %50 ve üzeri oy veriyor. 20 senedir Çorum'a ne yaptınız. Çorum'un elinden HAVALİMANINI ve POLİS MESLEK YÜKSEK OKULUNU aldığını görürsünüz. Türkiye'de Çorum bölgesinde İHRACAT ŞAMPİYONU, ancak YATIRIMLAR da bölgesinin sonuncusudur. 20 senedir ÇORUMUN İLÇE YOLLARI BİTİRİLECEK. ESKİ DEVLET HASTANESİ ÖYLE, POLİS MORAL EĞİTİM MERKEZİ YALAN OLDU, ONKOLOJİ MERKEZİ ÖYLE, TURİZM DE KİMİN UMRUNDA, ACEMİ BİRLİĞİ YALAN OLDU, DEMİRYOLU ALLAH BİLİR. ÇORUM TÜRKİYE DE CEZALI ŞEHİR. HÜKÜMET ÇORUM'A CEZA VERİYOR. BUNUN NERESİ ADALET, NERESİ KALKINMADIR. HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINIZA BIRAKMAZ. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
Abbas yolcu aga 2022-05-16 13:49:59

Yav he he. Siz anca kendinizi teselli edin. Milletin karsisina nasil cikacaksiniz , carsi, pazar ates pahasi. Muhalefet cok buyuk bir yanlis yapmazssa bu kez yol gorundu abbas yolcu.

Avatar
Acaba!! 2022-05-16 18:33:27

İlk seçimde ünv öğrencisi idim.Babamın kızmasına rağmen cebimdeki son parayı otobüse verip oyumu kullandım.O gün bu gündür her seçimde bu sefer bizi dinler diye ümitle bekleyip destekledik.Aman dünya karışık ülkemizi zora sokmayalım bu muhalefete bırakmayalım dedik destekledik, demiryolu-havayolunu yine ak parti yapar dedik destekledik, bize merzifonu gösterenler trabzona 100 km mesafeye 4.4 milyara deniz doldurularak havalanı yaptı,artık anladık ki bizi maalesef kimse önemsemiyor, ilin siyasetçilerini zaten Ankara'da ciddiye alan yok bakalım milletin tercihi ne olacak

Avatar
Vatandaş20 2022-05-16 14:08:26

Bu zamana kadar AKP ye oy verdim ama Çoruma yıllarca üvey evlat muamelesi yapıldı. Artık düşünmüyorum.

Avatar
Eyt 2022-05-16 18:42:34

Lafı söyleyen siyasetçi kendi yerimi sağlama aliyim diye uğraşıyordum seçim yaklaşıyor eyt bile çözülmüyor vekil var diyor bakan yok diyor

Avatar
İskilip 2022-05-16 19:34:24

İskilip i köy yapında rahatlayın, bu kıskançlık nedir Çorum lu siyasiler, İskilip i bitirelim derken Çorum bitti haberiniz yok

Avatar
D.eker-gerçekci 2022-05-16 22:32:56

Aç tavuk kendini darı ambarında götürmüş,öyleyse hemen sandığı getirin de bu kadar rezaletten sonra boyunuzun ölçüsünü alın.Yaptığınız kendi kendinizi teselli etmekten öte birşey ifade etmez.

Avatar
İskilepli 2022-05-16 14:43:53

İlçe bekliyor neyi? Aslında tüm ilçe biliyor:
* TOSYA İSKİLİP YOLU,
* İSKİLİP KALESİNİ VE ALT MAĞARALAR İLÉ TÜMDEN bir düzenleme yapılması,
* DERE ISLAHI ilçeyi üç koldan dereler geçmekte yaz döneminde su kalmadığında boş olmaktadır. Ülkemizde, Sille deresi, Eskişehir ve kastamonudaki dereler gibi fıskiyeli ve ışıklı bir sistem ile görsel zenginlik sağlanabilir
* İlçe sınırları içerisnde kizilirmak nehri su sporları için güzel alan değerlendirilmeli.
*%* MESLEK YÜKSEK OKULU. YAZIKKİ YAZIK