Kulis bilgiye açıklık getirdi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, MHP Meclis Üyesi Ali Beyaz'ın başkan yardımcılığı görevine atanacağına dair kulis bilgilere açıklık getirdi

08 Şubat 2018 Perşembe 14:52
Kulis bilgiye açıklık getirdi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ,  Belediye Başkan Yardımcılığı görevine MHP Belediye Meclis Üyesi Ali Beyaz’ın atanacağı yönündeki kulis bilgilere açıklık getirdi

KARADAĞ; ‘GÖRÜŞME YAPMADIM’

MHP Belediye Meclis Üyesi Ali Beyaz ile Çorum belediye başkan yardımcılığı konusunda herhangi bir görüşme yapılmadığını belirten Karadağ, böyle bir tasarrufun da gündemlerine dahi gelmediğini açıkladı.

BİR HABER SİTESİNDE YER ALMIŞTI

Konuya dair bir yaygın medya haber sitesinde yer alan kulis habere açıklık getiren Karadağ, “Sayın Ali Beyaz’ın Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirileceğine dair kulis bilgileri gerçeği yansıtmıyor. Ali Bey ile belediye başkan yardımcılığı konusunda yüz yüze herhangi bir görüşmem kesinlikle olmadı. Hatta Ali Beyaz’ın Belediye Başkan yardımcılığına getirileceği hususu gündemimize hiç gelmedi. AK Parti ve MHP Genel Merkezleri arasında yapılan seçim mutabakatı görüşmeleri nedeniyle bu tür bir siyaset kulisi ortaya atılmış olabilir.” dedi.

Son Güncelleme: 09.02.2018 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.