Külünk'ten 7 Haziran sendromu uyarısı

AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk, aday belirleme sürecine tepki göstererek uyarılarda bulundu.

07 Ocak 2019 Pazartesi 00:37
Külünk'ten 7 Haziran sendromu uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk, aday belirleme sürecine tepki göstererek, sokakta karşılığı olmayan adayların aday yapılmaya çalışıldığını söyledi. Külünk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gerçek bilgiyi sunmayanların partiye bir 7 Haziran sendromu daha yaşatabileceği uyarısında bulundu.

Metin Külünk, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda AK Parti'de aday belirleme sürecine ilişkin eleştirilerini sıraladı. Bazı kesimlerin, aday listelerine "arkadaşçılık, grupçuluk" yaparak tesir etmeye çalıştığını ve sokakta karşılığı olmayan isimler için Ankara'ya iş adamları üzerinden baskı kurulmaya çalışıldığını ileri süren Külünk, bu kişilerin partiye bir 7 Haziran sendromu daha yaşatabileceği uyarısında bulundu.

Kaynak İnternet haber

Son Güncelleme: 07.01.2019 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Normal 2019-01-07 19:40:45

Eee tabi normal bu, öğretmeni imamı memuru eften püften bahanelerle ihraç ettiniz işten attınız. Kendi adamlarınızı bu bizim çocuk diye listelerden çıkardınız gerçek fetöcüleri gizlediniz. Kendi yakınlarınızın dernek üye formlarını yırttınız delilleri ortadan kaldırdınız. Milletin yaptığı 100 lira dernek bağışı makbuzu yüzünden hayatı zehrettiniz. Mızrak çuvala sığmıyor artık.

Avatar
çorum 2019-01-07 12:37:45

ALLAH razı olsun Metin KÜLÜNK beyden bu konuşmalarınızı Cumhurbaşkanımız da duysa keşkem, inanını mevcut adaylardan İskilip ve bayat belediye başkanlarını halk istemiyor Rabbime havale ettik.

banner165