Külünk’ten dikkat çekici öneri

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk,, Kentpark'ın adının Millet Bahçesi olmasını önerdi.

22 Kasım 2018 Perşembe 15:26
Külünk’ten dikkat çekici öneri

Çorum Belediyesi’nin düzenlediği program kapsamında “Küresel Kıskaçtaki Türkiye” konferansı için Çorum’a gelen AK Parti İstanbul Eski Milletvekili Metin Külünk konferans öncesi Belediye Başkanı Zeki Gül’le birlikte Kentpark’ı gezdi.

Kentpark’ı ziyarette, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı Dış İlişkiler ve Yurt Dışı İşçi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı hemşehrimiz Halit Çağdaş da eşlik etti.

Çorum’un prestij projelerinden olan Kentpark’ı gezen Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk,“Kentpark, Çorum’un çehresini değiştiren bir park olmuş. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her şehre yapılmasını istediği Millet Bahçesini siz yapmışsınız zaten” dedi.

Başkan Zeki Gül’den parkla ilgili bilgi alan Külünk, her şeyiyle çok güzel bir park olduğunu vurguladı ve böyle bir parkı hızlı bir şekilde bitirerek, Çorum’a kazandırdığı için Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.

Toplam alanı 213 bin metrekare olan Kentpark içerisinde 24 bin metrekare biyolojik arıtmalı gölet bulunduğunu belirten Başkan Gül, “Çorumlular Kentpark’ı çok sevdi. Havaların soğumasına rağmen hafta sonu burası çok kalabalık oluyor. İlkbahar ve yaz aylarında hemşehrilerimiz ve il dışından şehrimizi gezmek amacıyla buraya gelen vatandaşlarımız tarafından gezilip görülecek ve ailece zaman geçirilebilecek bir mekan olması sebebiyle daha da fazla teveccüh göreceğini düşünüyorum” dedi.

Son Güncelleme: 22.11.2018 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-11-22 15:42:05

Kaç yıllık proje daha yeni bitti millet bahçesi koyarlarsa uyanıklık olur

Avatar
vatansever hainsavar paralelekoyar 2018-11-22 16:08:17

ne büyük bir buluş. kent park iken kek ve yatıp yuvarlanma yoktu.artık olacak hamd olsun.yuphiiiiiiii

Avatar
Ali 2018-11-22 20:30:16

Orası kentpark olarak kalacak.Yapacaksanız Eski stadı yıkıp orayı millet bahćesi yapın.

banner165