Kurtulmuş Çorum’da

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Çorum’a geldi.

14 Şubat 2020 Cuma 13:29
Kurtulmuş Çorum’da

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Çorum’a geldi. Çorum Belediyesi önünde karşılanan Kurtulmuş, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ı ziyaretinin ardından Cuma namazı için Ulu Cami’ye geçti. Belediye ziyaretine  27. TBMM Başkanı İsmail Kahraman da katıldı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve 27. TBMM Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Abdulkadir Karakuş'un yeni işyerinin açılışını gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ikili, hayırlı, bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Kurtulmuş'un öğle yemeğinin ardından Çorum Valiliği'ni ziyaret etti. Ziyarette yerel idarecilerin yanı sıra Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli de hazır bulundu.

Kurtulmuş, Anitta Otel’de düzenlenen partisinin genişletilmiş il danışma meclisine katıldı.

Kurtulmuş akşam da Devlet Tiylatro Salonu'nda ‘İctimai Yönüyle İskilipli Mehmet Atıf Efendi’ konulu anma programının kapanış oturumuna katıldı.

Son Güncelleme: 18.02.2020 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-02-14 18:33:50

Eeee, Çorum'a ne gtrmiş? Havaalanını mı Yozgat'ı mı?

Avatar
Biri de çıkıp demiyor ki 2020-02-14 18:54:30

Bir siyasi de gelip eeyyy corum şu belediye de neler dönüyor. Ne kadar borç var kimler torpilli demiyor. Gel gülüm git gülüm