‘Kutlu davamızda yolumuza devam edeceğiz’

Çorum Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel, ocakların ve kendilerine emanet edilen...

16 Ağustos 2014 Cumartesi 16:25
‘Kutlu davamızda yolumuza devam edeceğiz’


Çorum Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel, ocakların ve kendilerine emanet edilen değerlerin farkında olduklarını ve çalışmalara devam edeceklerini belirterek, “Hiç kimsenin bu davayı bitirmesine müsaade etmeyeceğiz.” dedi.


Bayat İlçe Başkanı yetkilendirme töreninde konuşan Fatih Yücel, Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün’ün öncülüğünde canla başla çalışmaya devam ettiklerini belirtti.


Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’na düzenlenen suikastin üzerinden yıllar geçmesine rağmen, hiçbir ilerlemenin kaydedilmediğini hatırlatan Yücel, şöyle dedi, “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehit edilişin üzerinden yıllar geçti, suikast ile alakalı hiçbir ilerleme kaydedilmedi kaydedilemedi. Alperen Ocaklarımız üzerinde de çok büyük oyunlar oynanıyor. Kimsenin bu davayı bu hareketi bitirmesine imkan tanımayacağız .Bizler ocaklarımızın ve bizlere kalan emanetin bilincinde olup, Ocak Genel Başkanımız sayın Serkan Tüzün beyin öncülüğünde, bu uğurda canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Çorum’da ocak faaliyetlerimize bu dönem daha çok hız vereceğiz ve ocağımızı hak ettiği yerlere gelmesi için taviz vermeden bütün yönetici arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu kutlu davada dün başka arkadaşlarımız, bu gün biz, yarın başka arkadaşlarımız bayrağı devralıp bu yola devam edecektir.”





Son Güncelleme: 17.08.2014 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.