Kuzey Kampüs ikinci etapta ihale

Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü 1.Etap yapım çalışmaları devam ederken, 2.Etap’ta yapılacak...

23 Aralık 2014 Salı 18:25
 Kuzey Kampüs ikinci etapta ihale


Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü 1.Etap yapım çalışmaları devam ederken, 2.Etap’ta yapılacak Mühendislik Fakültesi Ek Bina, Kreş ve Merkez Kütüphane Mimari ve Mühendislik Projelerinin Hazırlanması hizmet alımı işi ihale ediliyor.


Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü’nde yapımı hızla devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen tesislere yenilerini eklemeye devam ettiklerini bildiren AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Kuzey Kampüs 1.Etap temel atma törenini 23 Ekim’de gerçekleştirmiştik. Yapımı hızla devam ediyor. 2.Etap’ta yapılacak; Mühendislik Fakültesi Ek Bina, Kreş ve Merkez Kütüphane Mimari ve Mühendislik Projelerinin Hazırlanması hizmet alımı işi 13 Ocak’ta Rektörlüğümüz tarafından gerçekleştiriliyor. Günümüz şartlarına uygun yapılan yeni eğitim tesisleri hem üniversitemizin hem de Çorum’a büyük değer katacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Diş Hekimliği ve Turizm Fakültesi için destek istedi


Uslu ayrıca, Turizm Fakültesi kurulması için beklenen Bakanlar Kurulu sürecin hızlandırılması için Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Diş Hekimliği Fakültesinin açılması için de YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’la görüşerek desteklerini istedi.




Son Güncelleme: 23.12.2014 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2014-12-24 08:35:55

varsa yoksa kuzey kampüs güney kampüs içinde birşeyler yapsanız sayın vekilim.en azından hastane bitene kadar güney kampüste şekillenmeliki bir işe yarasın