Maaşını bağışladı, bir de çağrıda bulundu

AK Parti Çorum Milletvekili Erol kavuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bir maaş katkıda bulundu, ardından bir de çağrı yaptı.

02 Nisan 2020 Perşembe 22:49
Maaşını bağışladı, bir de çağrıda bulundu

AK Parti Çorum Milletvekili Erol kavuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bir maaş katkıda bulunduğunu açıkladı,  ardından “Yaşadığımız bu zorlu süreçte, gerek devletimiz, gerek sivil toplum kuruluşlarımız ve gerekse fert fert bizler, yardım ve destek faaliyetlerimizi, zamana yayarak ve artırarak devam ettireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

 İşte Kavuncu’nun o açıklaması

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan Corona salgını maalesef giderek bütün coğrafyaları etkisi altına alarak adeta bütün dünyayı esir almıştır.

Yaşadığımız bu süreçte devletimiz başlangıçtan itibaren bilim insanlarının yol göstericiliğinde bütün kurum ve kurullarıyla seferberlik ruhuyla her türlü tedbiri almış ve ayrıca her zaman olduğu gibi ‘kerim devlet’ vasfıyla maddi, manevi bütün imkanlarını seferber etmiştir. Güçlü devletimizin desteği, aziz milletimizin dayanışması her türlü takdirin üzerindedir. Zira; 21. yy’ın Ensar devleti, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 21. yüzyılın Ensar milleti de asil, necip Türk Milletidir.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ temasıyla, başlattıkları Milli Dayanışma Kampanyasına her Türk vatandaşı gibi biz de aziz milletimizin temsilcisi olarak gönülden destek veriyoruz. Bu kapsamda, yaşadığımız bu süreçte ekonomik anlamda olumsuz etkilenen kardeşlerimizin sıkıntılarının bir nebze olsun hafifletilmesine katkı olmak üzere maaşımızı bağışlıyoruz. ‘Gün Bu Gün, Saat Bu Saattir, Vakit Ensar Olma Vaktidir.’

Yaşadığımız bu zorlu süreçte, gerek devletimiz, gerek sivil toplum kuruluşlarımız ve gerekse fert fert bizler, yardım ve destek faaliyetlerimizi, zamana yayarak ve artırarak devam ettireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Son Güncelleme: 04.04.2020 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ne mutlu Türk'üm Diyene! 2020-04-03 14:20:17

Ne Ensar'ı,Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk milleti diyeceksin.Neyi değiştirmeye çalışıyorsun?

Misafir Avatar
Necip Türk milleti 2020-04-03 18:35:28 @Ne mutlu Türk'üm Diyene!

Cevap vermişsiniz.Cevaba cevap yazayım.Ensar kelimesinin bilinçli bir şekilde siyasi niyetle kullandığını düşünüyorum.Türk milleti yardımseverdir.İyilik severdir.Biz Erol hocayı çok iyi tanırız.Ensar kelimesinin de İslam tarihindeki yerini de biliriz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ozcorumlu 2020-04-03 09:40:02

Esnafiz dukkanlar kapali gelir yok borcumuz cok kara kara dusunuyoruz sayin vekillerimiz sesimizi duyun bankaya ugradik sicilimize bakiyor uc bes sene evvel senedin protestolu kredi yok diyor heryerde engel bizide dusunun caresiz kaldik

Avatar
karakuş 2020-04-04 12:41:53

oğuzhan bey ile sami beylerin olaylardan haberi mi yok acaba?

Avatar
Ensar 2020-04-02 23:46:18

Güzel bağış için teşekkür ederiz halk olarak ama ensar vurgusu yapılmış biliyor tüm halk zaten vurguya ne gerek vardı syn vekil

Avatar
arb 2020-04-03 18:22:20

hocam Allah razı olsun senden, yanıltmadın. Ellerinden öperim.

Avatar
@Ne Mutlu Türküm Diyene cevap 2020-04-03 16:17:33

Ensar demek yardım eden demek. Rahatsız olduğun şey, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının yardımsever olması mı? Allah razı olsun vekilim, böyle insanların sayesinde daha çok eve Ensar olunacak.

Misafir Avatar
Fikrimiz 2020-04-04 14:23:16 @@Ne Mutlu Türküm Diyene cevap

Ensar kelimesi yerine,halkımızın,milletimizin her türlü ihtiyacını karşılayacağız,her konuda destek olacağız ifadesi kullanılabilirdi.Vekil,kendi siyasi çevresine mesaj vermiş intibası oluşmuş.Durumu daha net ifadeler ile anlatabilirdi.Türkiye Cumhuriyeti devleti sosyal,laik bir hukuk devletidir.Başka tanımları eklemeye gerek yok.

Beğenmedim! (1)
Avatar
sorun bakalım 2020-04-04 11:55:05

sorun erol hocaya hangi maaşını bağışlamış... emeklilik maaşını mı vekillik maaşını mı? Önce erol cevresindeki yardıma muhtaçları görsün. bıraksın şovu. bu maaşı basına vermeden bağışlasa haşa Allah yaptığı iyiliği görmüyor mu?

Avatar
Kızı ve damadi belediye de memur 2020-04-04 14:54:16

Bağış şovu yapanlara bakıyorum da geneli akp yi arkasına alan, kolay para kazanan torpille işe giren. Akp ye göstermelik bağış reklamı yapanlar. Kazancınız ne kadar helal önce onu sorgulayin