Maden başvurdu, ilk açıklamayı yaptı

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Fatih Maden, başvurusunu yaptı, teşkilat yöneticilerini ziyaret etti ve ilk açıklamayı yaptı.

23 Mart 2023 Perşembe 15:17
Maden başvurdu, ilk açıklamayı yaptı

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Fatih Maden, aday adaylığı başvurusunda bulundu. Maden yaptığı açıklamada, “Çorum yüzyılını birlikte inşa edeceğiz.”dedi.

İKİ GÖREVDEN İSTİFA ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Üyeliği ve Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekilliği görevlerinden istifa eden Maden, AK Parti Çorum İl Başkanlığına milletvekili aday adaylığı başvuru formunu teslim etti.

ÇORUM YÜZYILI HEDEFİ

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine vurgu yapan Maden “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı, Çorum Yüzyılı’nı inşa edeceğiz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimlerden güçlü bir şekilde galip gelerek tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı inşa edilirken bizler de Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacak, O’nunla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

ÇORUM'UN BİR EVLADI OLARAK

Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan tüm adaylara başarılar dileyen Fatih Maden, “Çorum’un bir evladı olarak Çorum için yapılması gerekenleri yapacak, Çorum Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. 2023 Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde halkımızın bizlere teveccühünü boşa çıkarmayacağız. Aziz hemşehrilerimizin ve teşkilatımızın emrinde olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

MADEN’DEN İL BAŞKANI GÜNAY’A ZİYARET

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Fatih Maden, İl Başkanı Murat Günay’ı ziyaret ederek yeni görevi nedeniyle tebrik etti.
2023 Milletvekilliği genel seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunun altını çizen Maden, son yirmi yılda ülkedeki değişim ve dönüşümün devam edeceğini, AK Parti’nin yaptığı çalışmalarla ülkeye çağ atlattığını vurguladı. Maden, Çorum teşkilatının gece gündüz demeden Türkiye Yüzyılı için çalışacağına inandığını belirterek Günay’a teşkilat çalışmalarında başarılar diledi.
Maden, daha sonra Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur’u da ziyaret ederek teşkilat çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Son Güncelleme: 23.03.2023 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2023-03-23 16:44:15

Görev yaptığın dönemde Çorum'a ne faydalı olabildi acaba?
Sungurlulu bürokrat barut fabrikası Sungurluya kazandırdı
Uğurludağlı bürokrat ilçesine tokileri doldurdu

Misafir Avatar
Çorumlu'ya 2023-03-24 09:29:03 @Çorumlu

Sayın Çorumlu. Yorumunuzdan anlaşıldığı üzere Çorumlu olsada nickname'iniz Çorumlu değilsiniz.

Beğenmedim! (0)