Madene indim, iyi bilirim

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Dodurga kömür madeninde işçilerle buluştu

20 Haziran 2018 Çarşamba 14:49
Madene indim, iyi bilirim

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Dodurga ilçesindeki kömür madeninde çalışan işçilerle bir araya geldi.

Yer altında çalışan maden işçileri ile sohbet eden Kaya, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Dodurga’daki kömür madeninin bölge halkına büyük istihdam sağladığını kaydeden Kaya, yeni rezervlerin açılması ile istihdam imkânının artırılacağını söyledi.

“TELEFONUM 24 SAAT AÇIK”

Madende çalışanların taleplerini dinleyen Kaya, milletvekili seçildiğinde telefonunun 24 saat açık olacağını belirterek “Daha önce bu madende yer altına indim. İşçilerimizin büyük emekle çalıştığını biliyorum. Sizlerin bir sıkıntısı, derdi olursa bizim sıkıntımız, derdimizdir. Telefonum sizler için 24 saat açık olacak. İstediğiniz zaman, gece gündüz demeden bana ulaşabilirsiniz. Çorum Milletvekili olarak seçiliyoruz ancak burası benim seçim bölgem. Osmancık, Dodurga, Kargı, Laçin, Oğuzlar ilçelerimiz bizim seçim bölgemiz. Biz bu bölgenin kalkınması için, sizlerin refahı için çalışacağız” dedi.

Kaya, ilçede faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasını da ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancıklı 2018-06-21 00:19:16

oğuzhan bey seçim arefesinde etrafınızda türeyen lüzumsuz tiplere dikkat ediniz. sizi gerçek sevenlerle şak şakçıları iyi ayırt etmeniz lazım diye düşnüyorum. sevenler çok gerdie kalmaya başaladı gibime geliyor.

banner165