Mahalleli Belediye iftarında buluştu

Çorum Belediyesi ikinci iftarı Mimar Sinan Mahallesi'nde düzenledi.

24 Mayıs 2018 Perşembe 16:51
Mahalleli Belediye iftarında buluştu

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, Mimar Sinan Mahallesi ile devam etti.

Mimarsinan Semt Pazarı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Milletvekili Adayları Erol Kavuncu, Serap Yıldırım, AK Parti Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Eyüp Arslan’ın yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

İFTARA KATILIM GEÇEN YILLARDAN FAZLA

Mahalle iftarına ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, yaptığı konuşmada geçen yıllardan daha fazla vatandaşın iftara katıldığını bvlirterek,“Bu sene geçekleştirdiğimiz iftar programımızda geçen yıldan çok daha fazla vatandaşımız var. Mimar Sinan Mahallesi’nin gönlü zengin, ruhu dingin insanları ile bir araya geldik. Mahallemizin sakinleri her zaman yanımızda oldular. Desteklerini bizden eksik etmediler. Ben bugüne kadar mahallemizde ikamet eden, davetimize icabet eden bütün kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

CUMHURBAŞKANI’NDAN SELAM GETİRDİM

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise Çorum Belediyesi tarafından verilen iftar için teşekkür ederek, mahalle sakinlerinden seçimler için bireysel çalışma sözü istedi.

Ceylan; “Geçtiğimiz hafta içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile bir görüşme yapma şansımız oldu. Sizlere selamlarını gönderdiler. 24 Haziran seçimlerinde oyunları yıkmak için bizimle yola yürümeye devam etmeye var mısınız?” diye sordu.

SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu da, Ramazan ayı içerisinde yapılan ibadetlerin diğer aylara göre daha makbul olduğunu belirtti. Seçim sürecine de değinen Kavuncu, seçimlerden zaferle çıkaklarına inançlarının tam olduğunu dile getirdi.

OYUMUZ % 85’İN ALTINA DÜŞMEDİ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise konuşmasında Buharaevler Mahallesi iftarının ardından Mimar Sinan Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Mimar Sinan’da oy oranının %85’in altına düşmediğini aktaran Akar, “Bu seçim bizim için çok önemli. Dünya’nın gözü Türkiye’de. Özellikle Avrupa Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl indiririz diye hesaplar yapmaya başladı.  Dolar savaşa girdiğimizde artmadı, seçime girdiğimizde artmaya başladı. “Acaba Türkiye nasıl bitirilir” “Acaba Türkiye’nin üzerinde nasıl oyunlar oynanır” diye hesaplar yapılıyor. Biz bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker de, Belediye Başkanı Zeki Gül’e mahalle sakinlerine verdikleri iftar yemeği nedeniyle teşekkür etti. Çorum Belediyesi tarafından mahalleşye yatırımların aralıksız devam ettiğini belirten Şeker, “2009 yılından bu yana bizlerden hiçbir zaman hizmetlerini esirgemeyen Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Park ve bahçeleriyle, kadın kültür merkeziyle, futbol sahasıyla ve yapımı bitmek üzere olan Kur-an Kursuyla mahallemizin her bir köşesine hizmet sunan Çorum Belediye Başkanımız Zeki Gül’e, Başkan Yardımcılarımıza, belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Birlikte esnaf turu

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Belediye Başkanı Zeki Gül, Mimar Sinan Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti.

Çorum Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde düzenlenen mahalle iftarına katılan Ceylan ve Gül, iftar öncesinde ve sonrası esnafı ziyaret ederek sohbet etti. Ceylan ve Gül, 24 Haziran seçimlerinde destek istediler.

Son Güncelleme: 24.05.2018 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-05-24 17:25:13

İftarı belediye veriyor mv adayları kendi cebinden vermiş gibi şhow yapıyor . Yazık her türlü dini durumları şecim malzemesi yapmayın kardeşim artık yeter !

Avatar
Valdo 2018-05-24 20:02:51

Artık sizden umudum kalmadı. ALLAH sizi ıslah etsin özellikle seni Zeki Gül çok günah işledin saklasanda bilen billiyor