Mansur Yavaş’a destek istedi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’a destek istedi.

01 Şubat 2019 Cuma 21:32
Mansur Yavaş’a destek istedi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’a destek istedi.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı olan Şahiner, ABB Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın yarın (cumartesi) Ankara’da Çorumlular ile yapacağı toplantıya katılım sağlanması çağrısında bulundu.

Şahiner, yaptığı duyuruda, “Değerli Hemşehrilerim; Yarın (2 Şubat 2019 Cumartesi Günü ) Saat 15:00'da Ankara Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Sn. Mansur Yavaş Bey'in Çorumlu hemşehrilerimizle birlik beraberlik buluşmasına katılmanızı rica eder saygılar sunarım. Allah'ın izni ile hem Sungurlu'yu hem Ankara'yı kazanıp ilçemize büyük hizmetler getireceğiz. Sungurlumuz artık üvey evlat muamelesinden çıkıp hak ettiği değerleri İYİ Belediyecilik sayesinde alacaktır. Selam ve dua ile.”

Son Güncelleme: 01.02.2019 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Angaralı 2019-02-02 21:43:56

Hani ankara angarılılarındı çorumluya ne gerek şahiner efendi