Mecitözü AK Parti’de Başkan Alişan Yaşar

AK Parti Mecitözü İlçe Kongresi dün gerçekleştirildi. Tek listeli seçimde Alişan Yaşar İlçe Başkanı seçildi.

22 Aralık 2014 Pazartesi 10:56
 Mecitözü AK Parti’de Başkan Alişan Yaşar


AK Parti Mecitözü İlçe Kongresi dün gerçekleştirildi. Tek listeli seçimde Alişan Yaşar İlçe Başkanı seçildi.


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın yanı sıra il ve merkez ilçe yöneticilerinin de katıldığı kongrede, Çorum’un sevilen, sayılan ve tanınmış şahsiyetlerinden, AK Parti’de uzun yıllar siyaset yapan Av. Kenan Yaşar’ın da kardeşi olan Alişan Yaşar tek liste ile seçime girdi.


Mecitözü seçimi ile birlikte AK Parti ilçe kongre sürecini tamamlamış oldu. AK Parti İl Kongresi’nin 25 Ocak 2015 tarihinde yapılacağı belirtildi. İl kongresinde AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan görevi yeni seçilecek il başkanına devrederek milletvekili aday adaylığını açıklayacak.


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından Mecitözü ilçe  kongresi ile ilgili yaptığı yorumda, “Mecitözü’nde Yeni Türkiye yolunda Mecitözü İlçe Kongremizde devletimizin ve AK Parti hükümetinin yapmış olduğu icraatları Mecitözülü kardeşlerimize anlattık.


Mecitözü ilçemizde birlik ve beraberliğin göstergesi olan, bu zamana kadar görev almış tüm ilçe başkanlarımızla bir aradayız. Mecitözü ilçe Başkanımız Ali Çadır kardeşimize yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim ettik. AK Parti Mecitözü ilçe kongremizde birlik ve beraberliğin örneğini göstermiş oluyoruz. Yeni Türkiye yolunda gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimizin sonuncusu olan Mecitözü kongremizi gerçekleştiriyoruz.” dedi.




Son Güncelleme: 22.12.2014 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.