Mecitözü’nden hizmete teşekkür

Çorum Milletvekili Tufan Köse ve Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Belediye Meclis Üyesi...

22 Ekim 2014 Çarşamba 17:20
 Mecitözü’nden hizmete teşekkür


Çorum Milletvekili Tufan Köse ve Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Belediye Meclis Üyesi Ali Bulut Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret etti.


Başkan Yavuz, ilçeye içme suyu hizmetinin getirilmesinde emeği geçen  Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya teşekkür ederek plaket verdi. Plaketin üzerinde  “Sayın vekilim ilçemizde had safhada bulunan su sıkıntısının çözümü için yapmış olduğunuz katkılarınız ile Mecitözü halkının yüreğine su serptiniz, inşallah sayenizde musluklarımızdan da kesintisiz su akacak. Size şahsım ve Mecitözü halkı adına en içten minnet duygularımızla şükranlarımızı sunarım” ifadeler yer aldı.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çorum 12.976 km2 alana sahip olan Çorum ilimizin her toprağı bizim için önemli. Her ilçenin önceliğini dikkate alarak hizmet ediyoruz. Mecitözü de bizim değerli bir ilçemiz hizmetlerimizi hemşehrilerimizden elbette ki esirgemeyeceğiz. İlçe halkımızın zaruri ihtiyacı olan içme suyunda sıkıntı yaşanmaması, hemşehrilerimize olan sorumluluğumuzun gereği olarak siyaset gözetmeksizin sizlerin talebi üzerine İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ile görüşerek gerekli onayı almıştık. İlçemizde artık su sıkıntısı yapılan çalışmalarla en alt seviyeye indirilecektir. Mecitözü hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun ” dedi.





Son Güncelleme: 22.10.2014 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.