Meclis Başkanı’na ikinci davet

Çorum AK Parti heyeti TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret ederek Çorum'a davet etti.

10 Mayıs 2019 Cuma 16:13
Meclis Başkanı’na ikinci davet

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, AK Parti heyeti Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile Çorum hakkında görüş alışverişinde bulunarak ve kendisini kente davet ettiler.

Bilindiği üzere AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bin süre önce TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret ederek Çorum’a davet etmiş, Şentop ta davete olumlu cevap vermişti.

Son Güncelleme: 20.06.2022 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Söylemez 2019-05-10 21:54:01

Hayırdır Çorumda AKP nin sadece iki vekili mi var da dünden beri Ankaradaki ziyaretler iki vekil bir başkanla haber olup duruyor. Hep iki vekil..Tüm vekiller birlikte neden gitmiyor. Yoksa sadece Osmancık İskilip i kaybeden merkez oylarını düşürenler mi piyasa cila peşinde..

Avatar
çorumlu 2019-05-11 11:22:09

vay be şu odanın ihtişamına bak...

Avatar
çorumlu 2019-05-11 22:21:43

Serkan öncelikle başkalarının düşüncelerine saygı göster. Ben kimseye hakaret etmedim. Şahsi görüşümü dile getirdim. Benim zoruma giden ülkemizin içinde bulunduğu durumda gereksiz yere harcanan paralar. Allah'a şükür durumum yerinde ama ben açlık sınırındaki vatandaşlarımızı düşünüyorum ve böyle gereksiz makam odalarına ne gerek var diyorum. Ayrıca bu oda hatırladığım kadarıyla eski meclis başkanı tarafından yapılmıştı ve kendisi de çok büyük tepkiler almıştı.

Avatar
SERKAN 2019-05-11 15:31:31

Oda devletin odası ve o ihtişam orada bin yıldır var. Senin niye zoruna gidiyor. Yoksa sen Türk değil misin. Bazen laf olsun torba dolsun diye yorumlar oluyor ya

Avatar
Serkan 2019-05-12 15:48:19

Önce devlete saygı göstermeyi öğrenmeli. Makam devletin oda devletin. Kimsenin babasının malı değil. Şanı büyük devletimiz.. Eldeki 10bin liralık Ayfonla son model arabanın içinde duble yolda giderken her ayın 15 inde tıkır tıkır yatan mangırlarla devlete sallamak ne yaman çelişki..Sonra da fakirlik cilası yapınca on numara beş yıldız.

banner165