Memleketin hakkını, hukunu savunacağız

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Ali Osman Kıyak, Çorum'un yanı sıra tüm ilçelerin hakkını, hukukunu savunacaklarını söyledi.

30 Nisan 2018 Pazartesi 14:38
Memleketin hakkını, hukunu savunacağız

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Siyaset Bilimci Ali Osman Kıyak, sahaya indi.

Aday adaylığını açıklamasının ardından Belediye Başkanı Zeki Gül’e nezaket ziyaretinde bulunan Kıyak, ilçelere destek turuna başladı.

AK Parti Laçin İlçe Teşkilâtını ziyaret eden Kıyak, “İlçe ziyaretlerimizde şahsımıza gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ediyorum. Çorum’un hakkını, hukukunu savunacağımız gibi ilçelirimizin de hakkını, hukukunu her zeminde savunacağız. Top yekün hepsine yüreğimiz açık olacak.” dedi.

İSKİLİP, OSMANCIK, ALACA VE MECİTÖZÜ

Çorum AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Osman Kıyak, İskilip, Osmancık, Alaca, Mecitözü ve diğer ilçelerde ilçe teşkilatı ve esnaflarla bir araya geliyor.

Sungurlu İş Adamları Derneği Başkanı AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Osman Kıyak, teşkilatları ve esnafı gezmeye devam ediyor. Kıyak, gittiği ilçelerde esnaf ve vatandaş tarafından son derece sıcak ve samimi bir ortamda yoğun bir ilgi gördüğünü ifade ediyor.

Kıyak, yaptığı açıklamada, “Bizleri büyük bir muhabbetle karşılayan samimi bir ortamda muhabbet imkanı sunan ilçe teşkilatlarımıza, yeni Türkiye sevdasının bir araya getirdiği saygıdeğer yönetim kurulu üyelerine ve esnafımız başta olmak üzere vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 30.04.2018 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet köse 2018-04-30 16:09:21

Ankaraya dön kardeşim. Referansı millet olan adam istiyoruz. Çorum dışarıdaki vekillerden çok çekti.

banner165