Meslektaşımız CHP Merkez İlçe’ye aday

HP İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı’na aday oldu.

12 Aralık 2019 Perşembe 01:00
Meslektaşımız CHP Merkez İlçe’ye aday

CHP İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı’na aday oldu. Atak’ın adaylığı sürpriz olarak değerlendririldi.

CHP İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak, 12 Ocak 2020 Pazar günü yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi öncesi başkanlığa adaylığını açıkladı.

CHP’de bir dönem Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, bir dönem de İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve partinin emektarlarından Güngör Atak, Merkez İlçe Başkanlığı için çalışmalarına başladı.

Aynı zamanda gazeteci olan Atak, çeşitli radyo, televizyon ve gazetelerde yöneticilik yaptı.

1973 Mecitözü doğumlu olan Atak, evli ve iki çocuk babası. Gizem Selin adlı bir kızı, Atacan adlı bir oğlu bulunan Atak, siyasetin ve basın çalışmalarının yanı sıra sosyal ve bu kültürel faaliyetleriyle de dikkat çeken bir isim.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.