Meydan’a 2014’de başlıyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Anitta Otel'de düzenlenen Merkez İlçe Danışma Meclis Toplantısı'nda, belediye hizmetlerini anlatarak, "Gönlünü ve gözlerini sevgiye kapatmayan herkesin gönlünü kazandık. Geldiğimiz başarılı noktanın arkasında bu milletten aldığımız dualar var." dedi.

28 Temmuz 2013 Pazar 18:29
 Meydan’a 2014’de başlıyor


Ramazan programları e mahalle iftarlarından bahsederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mahallelerde çok güzel karşılanıp, coşkulu tabloların yaşandığını belirterek, "Merkez ilçe teşkilatımız başarılı çalışmalarıyla Çorum'un kılcal damarlarına kadar ulaşmış ve halkımızla her an beraberlik sergilemiştir. Özellikle mahalle iftarlarımıza verdiği katkı nedeniyle teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AK Parti olarak milletin gönül frekansını yakaladıklarını aktaran Külcü, yılda 2 bin gıda dağıtımı yapan belediyeden, yılda 26 bin gıda paketi dağıtır hale geldiklerini, kimsesizlerin kimsesiz olma sözünün bizzat hayata taşındığını söyledi.

Yetim çocuklar için özel proje

Belediye Başkanı Külcü, yetim çocuklar için özel ve kapsamlı bir proje hazırlığında olduklarını belirterek, bir kaç gün içerisinde projenin detaylarını kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu.

Dost-düşman herkesin hizmet konusunda şehadetine mazhar olduklarını söyleyen Külcü, her mahallede, her sokakta şantiyelerin bulunduğunu, alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin devam ettiğini aktardı.

Valilik yanında bulunan eski adliye binasının yıkılarak park yapılacağını, öte yandan Sağlık Müdürlüğü ve Özel İdare binalarının bulunduğu alanla ilgili meydan çalışmalarının da devam ettiğini, 2014 yılında çalışmaların başlayacağını vurguladığı sözlerinde, "Çorum'u tek bir noktaya mahkum etmeyen bir planlama içerisindeyiz." dedi.




a

Son Güncelleme: 28.07.2013 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165