Mezbahaneyi Tarım Bakanı açacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin önümüzdeki Nisan ayında Çorum'a yapacağı ziyarette tarım çalıştayı düzenlemesi ve belediye mezbahanesinin açılışını yapması bekleniyor.

11 Mart 2020 Çarşamba 17:07
Mezbahaneyi Tarım Bakanı açacak

Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli’nin önümüzdeki Nisan ayında Çorum’a yapacağı ziyarette Tarım Çalıştayı düzenlenmesi bekleniyor, Bakan Pakdemirli ayrıca Çorum Belediyesi Mezbahanesi'nin açılışını yapacak.  gelmesi planlanıyor.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, il başkanları toplantısına katılmak üzere dün gittikleri Ankara’da partilerinin grup toplantısına katıldı.

Ahlatcı ve Aşgın, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi Çorum'a davet etti. Bakan Pakdemirli’nin Nisan ayında Çorum’u ziyaret edeceği belirtilirken, ziyarete ilgili programın istişaresinin yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Konuya ilişkin bugün bir açıklama yapan  Ahlatcı, Geleceğe Nefes Projesi ile Çorum’un adını Guinness’e yazdırdığını hatırlatarak, Bakan Pakdemirli’nin kırılan rekordan dolayı tüm Çorumlulara bir kez daha teşekkürlerini ilettiğini anlattı.
Bakan Pakdemirli’nin Nisan ayında yapacağı Çorum ziyaret programının tarihinin önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacağını vurgulayan İl Başkanı Ahlatcı, Bakan Pakdemirli’nin Çorum’da sektörle ilgili kuruluşların temsilcileri ile bir araya geleceğini bildirdi. Bakan Pakdemirli ve bakanlık bürokratlarının da katılacağı Tarım Çalıştay’ı düzenleneceğini anlatan Ahlatcı, çalıştayda tarım sektörü ve Çorum tarımı ile ilgili  konuların ele alınacağını söyledi.
Bakan Pakdemirli’nin ayrıca Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan bölgenin en modern ve kapsamlı Mezbahane’sinin açılışını yapacağını duyuran Ahlatcı, bir gününü Çorum’a ayıracak olan Pakdemirli’nin ayrıca  AK Parti Çorum İl Başkanlığı başta olmak üzere çeşitli ziyaretlerde de bulunacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 12.03.2020 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uysal 2020-03-11 21:19:30

2 ay öncede gelecek demişlerdi . Başkanlar fotoğraf çekinip sallama haber yaptırıyorlar.

banner165