MHP'de 3 istifa

Milliyetçi Hareket Partisi Kargı Belediye Meclis Üyeleri partilerinden istifa ettiğini açıkladı.

25 Nisan 2020 Cumartesi 00:01
MHP'de 3 istifa

Milliyetçi Hareket Partisi Kargı Belediye Meclis Üyeleri partilerinden istifa ettiğini açıkladı.

Kargı Belediye Meclis Üyeleri Murat Ulaşır, Mustafa Özenir ve Ayhan Özdemir, MHP İl Başkanlığının Kargı İlçe Başkanlığına yaptığı atama sonucunda partilerinden istifa ettiklerini belirttiler.

İşte meclis üyelerinin ortak açıklaması:

Değerli Kargılı Hemşehrilerimiz,Ülkemizde yapılan son yerel seçimde, Milliyetçi Hareket Partisi Bayrağı altında, şahsımızı layık gördüğünüz, Kargı Belediye Meclisi Üyeliği görevimiz dolayısıyla şükranlarımızı sunuyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığınca, atama yoluyla, Murat Soruk’un Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanlığı görevine getirilmesini doğru bulmuyoruz.

İnandığımız yolda, davamıza zeval vermemek adına, İl yönetimiyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Yönetimini kanımızca yanlış olan bu kararından döndürmek mümkün olmamıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi’ ne göstermiş olduğunuz teveccühe, teşekkürü bir borç biliriz.

Bu şartlar altında, Kargı Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeliği görevine devam etmemizin mümkün olmadığını, görevimize bağımsız Meclis üyeleri olarak devam ederek siz değerli halkımızı temsil edeceğimizi, Kargılı hemşehrilerimize bildiririz."

Kaynak: Kargı Havadis

Son Güncelleme: 25.04.2020 00:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Perşembenin gelilşi ve Çarşamba günü 2020-04-25 12:30:15

Olacağı buydu.İl başkanı her yeri kontrol etmek için pek çok yanlış yaptı.Yaptığı son yanlış ise Kargı ilçe başkanı ile uğraşmak oldu.İlçe başkanı istifa etti ama arkasından üç istifa daha geldi.Tek cümle ile söyleyeyim. İl başkanı Çorum'da partiyi idare edemiyor.Genel merkezin gereğini yapıp acilen görevden alması lazım,aksi durumda şehrimizde partiyi tamamen kaos bekliyor.

Misafir Avatar
Bir olalım,diri olalım. 2020-04-25 13:05:17 @Perşembenin gelilşi ve Çarşamba günü

İl başkanı bırakmalı fikrine aynen katılıyorum.Çorum'da birlik beraberliği sağlayacak,tüm camiayı kucaklayacak bir il başkanı atanması gerekiyor.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Mhp kaldı mi 2020-04-25 14:50:38

Sayın bahçelinin akp ile iş birliği sonunda mhp tüm vizyonunu kaybetmiştir. Akp nin sekreteri hâline gelmiştir. Bir mhp li olarak bu yüzden chp ye oy verdim

Avatar
Muhammed 2020-04-25 19:26:16

MHP diye bir parti bir irade bir görüş kaldı mı? MHP ye oy atacağına AKP ye oy atın..

Avatar
Yasemin 2020-04-25 17:02:34

Akparti ile Cumhur ittifakı ALLAH'IN bir lütfu bunu korona döneminde daha iyi gördük. Ak Parti'ye destek veren MHPli kardeşlerimizden ALLAH bin kere razı olsun sevdiklerine de bu dünyada da ahirette iki cihan saadeti nasip eylesin

Avatar
Siz hala ders almayacak misiniz 2020-04-26 12:43:06

Kumbaralardan toplanan kampanya, köprülere ve hastanelere ödeyeceğimiz cezanın ancak yarısı

banner165