MHP'den miting gibi açılış

MHP Uğurludağ Seçim Bürosu yoğun katılımla açıldı.

17 Şubat 2019 Pazar 23:48
MHP'den miting gibi açılış

Milliyetçi Hareket Partisi Uğurludağ Seçim Bürosu yoğun katılımla açıldı. Açılışa 25.Dönem Kırıkkale Milletvekili MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Uğurludağ Belediye Başkan Adayı Zeki İpek, Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, parti yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, yapılan istişareler neticesinde partisinin 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine Çorum’un her bölgesinde kendi adayları ile katılacağını açıkladı.
İşte Kaynar’ın o konuşması;

Allah bu kutlu yoldaki emeklerimizi boşa çıkartmasınİnşallah. Bizler milli ve manevi duyguları  ön planda olan; vatanına, milletine,bayrağına saygılı, yüzümüzü kara çıkartmayacak kıymetli şahsiyetleri sizlerin teveccühü ve saygıdeğer genel başkanımızın kararı ile aday yaptık. Uğurludağ Belediye başkan adayımız Sayın Zeki İpek’tir. Zeki İpek Uğurludağ’ın öz evladıdır.İnşallah sizlerin desteği ile 31 Mart seçimlerin de Uğurludağ belediye başkanı olacaktır.Allahın izni ile üç hilalli sancağımızı Uğurludağ’da yeniden dalgalandıracağız.Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışını ilçemizde uygulayacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden Uğurludağ’ı hep birlikte yöneteceğiz.Önümüzdeki 43 günde yediden yetmişe herkesle kucaklaşacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız.  Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bu kalan süreyi en faydalı şekilde geçireceğiz, yorulacağız ama yolumuza devam edeceğiz.Gayret bizden; takdir Allah’tan. Bu seferMahalli İdareler Seçimleri, bugüne kadar yapılmış olanlardan her bakımdan farklıdır. Bu seçim, milli bekamız, toplumsal hayatımız ve ekonomik geleceğimiz açısından büyük önem arz eden bir seçim olacaktır.31 Mart’a yönelik olarak  kaos hazırlığı yapan siyasi maskaralardan sorulacak hesabımız vardır. Zayıf düşersek, dağınık olursak, birbirimizle uğraşırsak, enerjimizi dışımıza değil de içimize harcarsak bu hesabı nasıl göreceğiz. Kıt imkânlarla boğuşuyoruz, ama davamızı bir adım daha ileriye taşımaktan asla vazgeçmeyeceğiz.Aynı zamanda yan gelip yatanların, köşe bucak dedikodu yayanların, emek vermek yerine engel çıkarmak için uğraşanların dönen tekere çomak sokmalarına izin asla vermeyeceğiz. Davayı büyütmek yerine kendisini büyütmeye çalışanlara, davayı yükseltmek yerine çıkarlarını yürütmeye çabalayanlara karşı çıkacağız. Çorum teşkilatları olarak Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin çizdiği istikametten ayrılmayacağız. emir ve talimatlarının dışında hareket etmeden, liderimizin yolundan sonuna kadar devam edeceğiz.Mücadele edeceğiz, satanlardan olmayacağız, kaçanlardan olmayacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız. Başaracağız, başaracağız, başaracağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.