MHP'den sert tepki

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Türkiye’nin meşru müdaafasını yapanların yargılanmasının kabul edilemeyeceğini söyledi

27 Aralık 2017 Çarşamba 00:10
MHP'den sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, 696 Sayılı KHK’nın 121. Maddesi üzerinden başlayan tartışmalara dair yaptığı açıklamada., Türkiye’nin meşru müdafaasını yapanların yargılanmasının kabul edilemeyeceğini söyledi.

 Türkiye’nin sosyal ve siyasal iklimini zehirlemek, birlik ve dirliğimizi zedelemek isteyen karanlık çevrelerin maalesef ıslah olmadığını, bu defa da KHK bahanesiyle provokatörlüğe başladıklarını belirten Aras, açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Yayımlanan 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 121. Maddesi 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü ve terör eylemleriyle bunların devamı niteliğindeki olayların bastırılması kapsamında hareket eden vatan evlatlarının 6755 Sayılı Kanunun 1’nci Fıkrası uyarınca hukuki, idari, mali ve cezai sorumluluklarının doğmayacağı hüküm altına alınmıştır.

Bundan CHP rahatsız olmuştur. HDP hoplamış, İP huzursuz olmuştur. Barolar Birliği Başkanının keyfi kaçmıştır. Eski Cumhurbaşkanı Gül ise kaygı duyduğunu belirtmiştir. 15 Temmuz’da milli bekamız bizzat millet tarafından savunulmuştur. Bundan gocunanlar FETÖ’nün kurşun askerleridir.

15 Temmuz gecesi ve devamında; 251 kardeşimiz şehit, 2194 kardeşimiz de yaralanmıştı. İşgalin alçak teşebbüsünü 80 milyon yaşamıştı. Devletin ayağa düşmemesi için kahramanlar toprağa düşmüştü. FETÖ’ye cesaretle direnenler, darbecilere meydan okuyanlar, istilacılara vatanı dar edenler yargılansın, cezai sorumlulukları doğsun mu isteniyor? FETÖ’nün uyanmış ve harekete geçmiş kripto koludur.

15 Temmuz ve 16 Temmuz’da Türk milleti meşru müdafaa refleksiyle zalimleri, hainleri ve haşhaşileri fitnelerinde boğmuştur.  FETÖ’den hesap sormaya yanaşmayanlar, FETÖ’yü aklamak için kırk takla atanlar 696 Sayılı KHK’nin 121. Maddesini bahane ederek çıldırmış gibi korku yayıyorlar.

İnsanlar sokakta birbirlerinin kafasına sıkarmış, iç savaş çıkarmış, militarist bir toplum ve devlet yaratılıyormuş diye yaygara koparıyorlar. Hala idrak edemiyorlar ki,15 Temmuz’da milletimize görev düşmüştür. Milletimiz bu tarihi görevi icra etmiştir. Milli şuur ve ruh gereğini yapmıştır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyordu ki, ‘Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin’’

OHAL kapsamında çıkarılan 696 Sayılı KHK’nin 121. Maddesinden rahatsız olmak; 251 şehide hakarettir. 2194 gazimize haysiyetsiz bir saldırıdır. Bu maddeye örtülü af demek sefil bir uydurmadır. Çünkü ortada suç yoktur, suçlu yoktur, hainlerin kalkışması vardır. Anlaşılan odur ki FETÖ hala aktif ve faaldir. Kripto damar çalışmaktadır.  Korku seanslarıyla 15 Temmuz’un rövanşını almaya azmetmiş odak ve kirli mahfiller hareketlidir. Ancak bunlar bir kez daha yenilip dağıtılacaklardır. Eğer, 15 Temmuz ve 16 Temmuz’da milli ayaklanış olmasaydı, Türkiye tepe takla devrilecekti. Ortada ne bir devletten ne de bağımsızlıktan bahsedilecekti.  15 Temmuz FETÖ darbe girişimi tortu ve kalıntılarıyla birlikte kökten kazınana kadar OHAL sürmelidir.

Pensilvanya lobisinin samimiyetten uzak demokrasi, özgürlük ve insan hakları sözlerine aldırış edilmemeli, melanet mutlaka devrilmelidir. Herkes bilmelidir ki, devletimizin bekası, milletimizin birlik ve kardeşliği şer oyunlara ve pis senaryolara kurban verilmeyecektir. “

Son Güncelleme: 27.12.2017 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.